Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Αντιμετωπίζοντας και προλαμβάνοντας τις ενοχλητικές τσούχτρες!

Αντιμετωπίζοντας και προλαμβάνοντας τις ενοχλητικές τσούχτρες!photo
Είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση που τσιμπηθούμε από μια τσούχτρα κατά την κολύμβηση, καθώς οι τσούχτρες μπορούν να προκαλέσουν επώδυνες αντιδράσεις. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση και ποια μέτρα πρέπει να λάβετε. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι οδηγίες που θα δοθούν εδώ είναι γενικές και μπορεί να υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που απαιτούν επίσκεψη σε ιατρό.
Περισσότερα

9 απαραίτητα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα των καλοκαιρινών σου διακοπών!

9 απαραίτητα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα των καλοκαιρινών σου διακοπών!photo
Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάθε χρόνο, όμως, αντιμετωπίζουμε το ίδιο ερώτημα: "Τι να πάρω μαζί μου στις διακοπές;". Για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα απαραίτητα που πρέπει να συμπεριλάβετε στη βαλίτσα σας. Ανακαλύψτε τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές διακοπές σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
Περισσότερα

Προστατεύσου από τα εγκαύματα μαθαίνοντας τις κατηγορίες και τα μέτρα πρόληψης!

Προστατεύσου από τα εγκαύματα μαθαίνοντας τις κατηγορίες και τα μέτρα πρόληψης!photo
Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε διάφορους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα. Τα εγκαύματα είναι μια από τις πιο σοβαρές μορφές τραυματισμού που μπορεί να πάθει ο άνθρωπος και απαιτούν άμεση παρέμβαση. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να παρέχουμε πρώτες βοήθειες σε περίπτωση εγκαυμάτων, καθώς μπορεί να σώσουμε ζωές και να μειώσουμε τον κίνδυνο επιπλοκών
Περισσότερα

Αποχαιρετώντας τις Πανάδες: Η Διαδρομή προς το Υγιές Δέρμα!

Αποχαιρετώντας τις Πανάδες: Η Διαδρομή προς το Υγιές Δέρμα!photo
Οι πανάδες είναι ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, κυρίως γυναίκες. Αυτές οι κηλίδες εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο, ειδικά στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Παρόλο που οι πανάδες δεν προκαλούν πόνο ή άλλες ενοχλήσεις, μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των ανθρώπων που τις έχουν.
Περισσότερα

Αντιμετωπίστε τις καλοκαιρινές αλλεργίες για ένα ήσυχο καλοκαίρι!

Αντιμετωπίστε τις καλοκαιρινές αλλεργίες για ένα ήσυχο καλοκαίρι!photo
Καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή των διακοπών και των ηλιόλουστων μερών. Ωστόσο, για ορισμένους ανθρώπους, το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και τις καλοκαιρινές αλλεργίες. Οι αλλεργίες αυτές μπορεί να προκύψουν από διάφορα αλλεργιογόνα, όπως η γύρη, τα άνθη, τα τσιμπήματα εντόμων και οι τροφές. Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό, θα εξετάσουμε λεπτομερώς το θέμα των καλοκαιρινών αλλεργιών και θα παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους.
Περισσότερα

Θερμοπληξία: Μία σιωπηλή απειλή του καλοκαιριού.

Θερμοπληξία: Μία σιωπηλή απειλή του καλοκαιριού.photo
Όταν ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει, το σώμα μας μπορεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί στην αυξημένη θερμοκρασία, οδηγώντας σε μια κατάσταση που ονομάζεται θερμοπληξία. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη θερμοπληξία, τα συμπτώματά της, τα αίτια, τις ομάδες που είναι περισσότερο εκτεθειμένες σε κίνδυνο και τα μέτρα που μπορείτε να λάβετε για την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.
Περισσότερα

Με ενοχλούν τα γόνατά μου. Τι να κάνω;

Με ενοχλούν τα γόνατά μου. Τι να κάνω;photo
Σε ανθρώπους με ενοχλήματα στα γόνατα, το πρώτο και πιο χαρακτηριστικό τους ενόχλημα είναι ο πόνος στα δύο ή στο ένα γόνατο όταν κατεβαίνουν κάποια σκάλα, όπως έδειξε μια πρόσφατη μελέτη από την Αυστραλία. Όχι όταν ανεβαίνουν.
Περισσότερα

Δυσανεξία Λακτόζης: Πώς να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα και να διατηρήσεις μια υγιή διατροφή

Δυσανεξία Λακτόζης: Πώς να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα και να διατηρήσεις μια υγιή διατροφήphoto
Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανικανότητα του οργανισμού να επιτελέσει τη διαδικασία της πέψης της λακτόζης, ένας τύπος φυσικής ζάχαρης που υπάρχει στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Περισσότερα

Δυσπεψία - Αίτια, παράγοντες και αντιμετώπιση

Δυσπεψία - Αίτια, παράγοντες και αντιμετώπισηphoto
Υπάρχουν πολλά φυσικά μέσα που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της δυσπεψίας και να ανακουφίσουν τα συμπτώματα. Ας δούμε μερικές υπέροχες συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα στην καθημερινή μας ζωή
Περισσότερα