Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Frezyderm

Παρουσίαση Frezyderm

Βρείτε εδώ την πλήρη γκάμα προϊόντων της Frezyderm. Frezyderm Baby Line, Ac-Norm, Moisturizing, Sensitive Kids, Frezyderm αντηλιακό,  προϊόντα φροντίδας μαλλιών (shampoo-conditioner) κτλ σε απίστευτες εκπτώσεις, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Βρείτε πρώτοι τα νέα πακέτα προσφοράς Frezyderm σε μεγάλη διαθεσιμότητα.

FREZYDERM: Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών.

 

Η FREZYDERM δραστηριοποιείται από το 1986 με επιτυχία στον σχεδιασμό και την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών δερματολογικών προϊόντων και καλλυντικών, τα οποία πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των διεθνών οργανισμών. Τα προϊόντα της απολαμβάνουν σήμερα τη διεθνή αναγνώριση μέσα από διαδοχικές βραβεύσεις στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως. Πιστοποιούνται, εγκρίνονται και αξιολογούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρεία που ίδρυσε ο Αναστάσιος Αναστασίου και τώρα διοικείται από τους γιούς του, Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου, κατατάσσεται στην 1η Θέση ανάμεσα σε πολυεθνικές, σύμφωνα με μελέτες χρόνων πολλών Παιδιάτρων και Δερματολόγων.

 

Η Frezyderm παράγει και δημιουργεί για την ομορφιά και την υγεία γιατί, πρώτα απ’ όλα, τη διαθέτει η ίδια και το δυναμικό της

 

Η Frezyderm δημιουργεί για τους πολίτες έχοντας αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια στην δημιουργία και την παραγωγή των προϊόντων της. Η σύγχρονη κοσμητολογία μπαίνει στην υπηρεσία των αναγκών του πολίτη, ώστε να καλύψει με επάρκεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες για ομορφιά και υγεία.

Σε μία σοβαρή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της παραγωγής και της ανάπτυξης προϊόντων ομορφιάς και υγείας, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Η ίδια η FREZYDERM διαθέτει την υγεία και την ομορφιά:

Αγκαλιάζοντας τη γνώση και τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα, αξιοποιώντας τα επιτεύγματα της επιστήμης με σύνεση και φροντίδα για τον άνθρωπο, ώστε να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την σταθερά ανοδική πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.
  • Από την επεξεργασία και τη συστηματική δημιουργία ολοένα και νεότερων αλλά και αποτελεσματικότερων προϊόντων.
  • Από την καταξίωσή τους στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε προϊόντα πολυεθνικών.
  • Από την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα της οι ίδιοι οι πολίτες στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
  • Η αναγνώρισή της προέρχεται και από τον Ιατρικό κλάδο καθώς η FREZYDERM έχει επιλεγεί για συνεργάτης πολλών Ιατρικών ειδικοτήτων, όπως Παιδίατροι, Γυναικολόγοι και Δερματολόγοι. 

Η ανάπτυξη της Frezyderm

Η αναγνώριση των ποιοτικών της προϊόντων, η συνεισφορά της στην προσπάθεια καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός απέναντι στον καταναλωτή, η αγάπη, η φροντίδα και η επιστημονική επάρκεια με την οποία προσεγγίζει την παραγωγή των προϊόντων της η Frezyderm, την οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργασιών της.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2002 ίδρυσε δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο, σύμφωνα με τα πιο υψηλά κριτήρια εξειδίκευσης. Συγκρότησε το δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, στελεχωμένο με διακεκριμένους επιστημονικούς συνεργάτες και συντονισμό με μεγάλα Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανέπτυξε τον κύκλο εργασιών και πωλήσεων, μέσα σε πολύ δύσκολες και ευμετάβλητες οικονομικές συνθήκες, καταφέρνοντας να απλωθεί πανελλαδικά με ένα δίκτυο 4.500 φαρμακείων.

Ταυτόχρονα ανέπτυξε το δίκτυο της με εξαγωγική δραστηριότητα στον Καναδά, στην Αγγλία, την Ισπανία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, καθώς και σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως την Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.

Σύντομη παρουσίαση της παραγωγής προϊόντων της Frezyderm

 

Η FREZYDERM παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φροντίδας μαλλιών, προϊόντα ενυδάτωσης, σύσφιξης και αντιγήρανσης. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών για καθημερινή περιποίηση σώματος-προσώπου και αντιηλιακής προστασίας.

Αναπτύσσει και βελτιώνει συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής ενηλίκων, ρινικής υγιεινής, καθώς και φάρμακα.

Παράλληλα η FREZYDERM αξιοποιώντας το πλούσιο ερευνητικό κι επιστημονικό της δυναμικό, πέτυχε την ανάπτυξη προϊόντων για Βρέφη και για Παιδιά, προϊόντα τα οποία έχουν την αναγνώριση διεθνών οργανισμών και Ιατρών πολλών ειδικοτήτων. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Το 2009 εισήγαγε στα φαρμακεία τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή, το Βιολογικό Βρεφικό Γάλα, καθώς και Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής προέλευσης.

Οι Βραβεύσεις και οι διεθνείς διακρίσεις των προϊόντων της Frezyderm

 

Τα προϊόντα της εγκρίθηκαν και αξιολογήθηκαν από τους Lloyd’s Register Quality Assurance με πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, με το πρότυπο Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και με το αντίστοιχο πρότυπο Ορθής Βιομηχανικής πρακτικής.

Δημιουργίες της FREZYDERM έχουν καταλάβει την πρώτη θέση επανειλημμένα στον σημαντικότερο διεθνή διαγωνισμό για τον κλάδο των προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, Prix De Beaute:

  • Το 2001 η hair line αναδείχθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα σε άλλα προϊόντα της σειράς «Δερματολογικά-Περιποίηση Μαλλιών».
  • Το 2013 το Reform Abdomen Care Cream κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στις δημιουργίες της σειράς «Δερματολογικά-Περιποίηση και Αδυνάτισμα Σώματος».
  • Το 2014 η Dermiox Cream επιλέχθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα στα προϊόντα της κατηγορίας «Εξειδικευμένη Φροντίδα Προσώπου», ενώ την πρώτη θέση κατέκτησαν το Sooth Balm και το Body Shower Revitalizing Cleanser, στη σειρά «Περιποίηση-Αδυνάτισμα Σώματος».
  • Τον Μάρτιο του 2014 η FREZYDERM κατέκτησε με τα προϊόντα της ένα ακόμη διεθνές βραβείο. Στον διαγωνισμό Sales Excellence Awards 2014 η αντιηλιακή κρέμα προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ κατέκτησε το Bronze Βραβείο.