Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Τι ρίχνει άμεσα το ζάχαρο;

Τι ρίχνει άμεσα το ζάχαρο;photo
Ο έλεγχος των επιπέδων ζαχάρου στο αίμα είναι κρίσιμος για τους ανθρώπους με διαβήτη. Αν και η μακροπρόθεσμη διαχείριση περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, υπάρχουν στιγμές που τα επίπεδα ζαχάρου ανεβαίνουν επικίνδυνα και απαιτείται άμεση δράση. Παρακάτω παρατίθενται μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για να ρίξετε άμεσα το ζάχαρο.
Περισσότερα

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση: Πως να την αντιμετωπίσω;

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση: Πως να την αντιμετωπίσω;photo
Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) είναι μια χρόνια πάθηση κατά την οποία το περιεχόμενο του στομάχου παλινδρομεί προς τον οισοφάγο. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτω οισοφαγικός σφιγκτήρας, ο οποίος λειτουργεί ως βαλβίδα μεταξύ του στομάχου και του οισοφάγου, δεν κλείνει σωστά ή ανοίγει σε ακατάλληλους χρόνους.
Περισσότερα

Γιατί να επιλέξεις τη Βιταμίνη C το καλοκαίρι;

Γιατί να επιλέξεις τη Βιταμίνη C το καλοκαίρι;photo
Το καλοκαίρι έφτασε και οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούν να βγουν στις παραλίες και να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον ζεστό ήλιο, ο οποίος αν και είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για την υγεία μας, μπορεί να γίνει επικίνδυνος αν δεν προσέξουμε.
Περισσότερα

Κατακράτηση Υγρών: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση!

Κατακράτηση Υγρών: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση!photo
Η κατακράτηση υγρών είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που εμφανίζεται όταν τα υγρά παραμένουν στους ιστούς του σώματος αντί να αποβάλλονται κανονικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας και να επηρεάσει την ποιότητα ζωής του ατόμου.
Περισσότερα

Κόλπο για να δω αν είμαι έγκυος!

Κόλπο για να δω αν είμαι έγκυος!photo
Η αναγνώριση της εγκυμοσύνης είναι μια σημαντική διαδικασία για πολλές γυναίκες, ειδικά για όσες προσπαθούν να συλλάβουν ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι έγκυες. Υπάρχουν διάφορα κόλπα για να δω αν είμαι έγκυος, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση της εγκυμοσύνης πριν από την επίσκεψη στον γιατρό ή το φαρμακείο.
Περισσότερα

Μύκητες Νυχιών: Πώς να απαλλαχθώ;

Μύκητες Νυχιών: Πώς να απαλλαχθώ;photo
Οι μύκητες νυχιών, γνωστοί και ως ονυχομυκητίαση, αποτελούν μια συνηθισμένη μόλυνση που μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την εμφάνιση των νυχιών. Εμφανίζονται κυρίως στα νύχια των ποδιών, αλλά μπορούν να επηρεάσουν και τα νύχια των χεριών.
Περισσότερα

Έγκαυμα από ήλιο: Πώς το αντιμετωπίζω;

Έγκαυμα από ήλιο: Πώς το αντιμετωπίζω;photo
Έγκαυμα από τον ήλιο, γνωστό και ως ηλιακό έγκαυμα, είναι ο ερεθισμός και η βλάβη που προκαλείται στο δέρμα από την υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου. Τα συμπτώματα μπορεί να κυμαίνονται από ήπια ερυθρότητα και ευαισθησία έως σοβαρό πόνο, φουσκάλες και απολέπιση του δέρματος.
Περισσότερα

Ποια είναι τα συμπτώματα της θερμοπληξίας;

Ποια είναι τα συμπτώματα της θερμοπληξίας;photo
Η θερμοπληξία είναι μια επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να αποβεί μοιραία αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τα συμπτώματα της θερμοπληξίας, ώστε να μπορείτε να τα αναγνωρίσετε και να δράσετε γρήγορα. Η γνώση είναι δύναμη, και στην περίπτωση της θερμοπληξίας, μπορεί να σώσει ζωές.
Περισσότερα

Πως χαμηλώνει η ουρία;

Πως χαμηλώνει η ουρία;photo
Η ουρία είναι μια αζωτούχος ένωση που σχηματίζεται στο ήπαρ ως τελικό προϊόν του καταβολισμού των πρωτεϊνών. Μετά το σχηματισμό της, η ουρία μεταφέρεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στους νεφρούς, όπου φιλτράρεται και αποβάλλεται μέσω των ούρων.
Περισσότερα