Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Seventeen

Παρουσίαση Seventeen

Η Seventeen, η πιο αγαπητή ελληνική μάρκα καλλυντικών, ιδρύθηκε το 1961 με στόχο τη δημιουργία προϊόντων ομορφιάς υψηλής ποιότητας. Έτσι, από την αρχή μέχρι και σήμερα η μάρκα διατηρεί πιστή πελατεία που αγαπά την αποτελεσματικότητα αλλά και απολαμβάνει την φιλικότητα των προϊόντων προς την επιδερμίδα.

Τα προϊόντα παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα και δημιουργούνται με βάση την εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου έρευνα του εσωτερικού τμήματος R&D με αποτέλεσμα να πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η χρήση των καλύτερων πρώτων υλών εξασφαλίζει αποτελεσματικά προϊόντα με εξαίρετη υφή, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Η Seventeen, ανταποκρινόμενη στις διεθνείς τάσεις, δημιουργεί κάθε εποχή νέες αποχρώσεις, υφές αλλά και προϊόντα τα οποία προτείνει στις καταναλώτριες μέσω των Beauty Guides, των συμβούλων ομορφιάς και της διαδικτυακής της παρουσίας.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει πολύ σύγχρονα, αποτελεσματικά και φιλικά προς την επιδερμίδα προϊόντα περιποίησης, με την σειρά Skin Perfection που βασίζεται σε φυτικά συστατικά και καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών, από την φροντίδα ακμής μέχρι και την αντιγήρανση.

Η πλήρης γκάμα μακιγιάζ και περιποίησης της Seventeen διατίθεται σε εξειδικευμένα καταστήματα καλλυντικών, όπου οι σύμβουλοι ομορφιάς της μάρκας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας.