Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Vichy

Παρουσίαση Vichy

Η VICHY είναι Γαλλική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1931.

Τα προϊόντα της αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας. Περιποίηση σώματος, μακιγιάζ, προϊόντα αντιγήρανσης που βάση έχουν το Ιαματικό Νερό της πόλης του VICHY στη Γαλλία, που χρησιμοποιείται για όλες τις συνθέσεις των προιόντων της.

Vichy:προϊόντα υγείας και ομορφιάς,που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις

 

Οι δημιουργίες της Vichy, χρόνια τώρα, κερδίζουν την εκτίμηση ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα προτιμώνται από γυναίκες και άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η Vichy  είναι μέλος του ομίλου της L’ Oreal. Δημιουργεί καλλυντικά, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φημισμένα παγκόσμια για τις ενυδατικές, καταπραϋντικές και ευεργετικές ιδιότητές τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης οργανισμό που δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη διαφήμισης και προβολής, καθώς έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ανθρώπων με τις ίδιες τις δημιουργίες του.

 

Για τη Vichy μιλά πρώτα απ’ όλα το ίδιο της το έργο

 

Τα προϊόντα της Vichy μιλούν τη γλώσσα της υγείας και επιδρούν θετικά και αναζωογονητικά σε γυναίκες και άνδρες, ανεξάρτητα από ηλικία, γιατί:

 • βασίζονται στο φυσικό ιαματικό νερό της Vichy,
 • στο μοναδικό συνδυασμό των εξαιρετικά ευεργετικών συστατικών που περιέχει,
 • στην άρτια επιστημονική επεξεργασία, προϊόν χρόνων μελέτης και εμπειρίας, η οποία γίνεται στα υπερσύγχρονα εργαστήριά της,
 • στη συνεχή κι επίμονη προσπάθεια της Vichy για καινοτόμα προϊόντα, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τις ανθρώπινες ανάγκες που ολοένα διευρύνονται,
 • στη δημιουργική συνύπαρξη και συνεργασία μιας πλειάδας ειδικών από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων, οι οποίοι εργάζονται από κοινού για να δημιουργούν όλο και πιο αποτελεσματικά αλλά και ευεργετικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς για τον άνθρωπο.

 

Vichy:Η επιστήμη στην υπηρεσία των ανθρώπων,για περιποίηση, φροντίδα, υγεία και ομορφιά

 

Στη Vichy συνεργάζονται ειδικοί και επιστήμονες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους και αντικείμενα, οι οποίοι συνδυάζουν τις γνώσεις τους με σκοπό την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων περιποίησης, που να πληρούν τα πιο υψηλά κριτήρια ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Συνεργάζονται ειδικοί πάνω στα ζητήματα της ανθρώπινης υγείας, δερματολόγοι, αλλεργιολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, γυναικολόγοι, φαρμακοποιοί,  φυσιοθεραπευτές και άνθρωποι ειδικά καταρτισμένοι από πολλά ακόμα επιστημονικά αντικείμενα.

 

Η δημιουργία των κατάλληλων προϊόντων από τη Vichy παίρνει υπόψη της την καταπόνηση του ανθρώπινου οργανισμού από τις σύνθετες και δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, το άγχος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς και αρκετούς άλλους παράγοντες που επιδρούν υπονομεύοντας την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας.

 

Γι’ αυτό το λόγο συντονίζει τις προσπάθειές της, ώστε να ανταποκρίνονται κάθε φορά οι δημιουργίες της στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, που επιβάλλουν οι όροι ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

 

Για τη Vichy η εξασφάλιση της υγείας της επιδερμίδας μας,η περιποίηση και η φροντίδα του σώματός μας είναι έργο ζωής

 

Η Vichy καινοτομεί ρίχνοντας το βάρος της, με την επιστημονική γνώση, τα φυσικά συστατικά όπου βασίζει τα προϊόντα της, καθώς και με την συνεργασία ειδικών από όλο το φάσμα των επιστημονικών αντικειμένων, για να υποστηρίξει την περιποίηση και τη φροντίδα του σώματος αλλά και του προσώπου, παρέχοντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

Vichy :Από τη φύση,με την επιστήμη,για τον άνθρωπο

 

Το νερό των πηγών και των ιαματικών λουτρών των ηφαιστειακών βράχων της Auvergne αποτελεί την πρώτη ύλη για τις δημιουργίες της Vichy.

Τα φυσικά του συστατικά, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από πλήθος μελετών και ερευνών, έχουν τις εξής ιδιότητες:

 • προσφέρουν προστασία και οξυγόνωση στα ανθρώπινα κύτταρα,
 • έχουν αντιοξειδωτική δράση,
 • συμμετέχουν στη ενυδάτωση της επιδερμίδας,
 • συμβάλλουν την αναδόμηση των ιστών και στην αποτοξίνωση του οργανισμού,
 • έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντίστοιχη δράση
 • συνεισφέρουν στην επούλωση της επιδερμίδας, στην τόνωση του οργανισμού

 

Στα εργαστήρια της Vichy η φύση συνεργάζεται αρμονικά με την επιστήμη

 

Το φυσικό ιαματικό νερό της Vichy συνδυάζεται με αρώματα φρούτων και λουλουδιών αγκαλιάζοντας τρυφερά την επιδερμίδα. Η απαλότητα και η υφή των προϊόντων της δημιουργούν μία απολαυστική διάθεση στο σώμα.

 

Στα εργαστήρια της Vichy η επιστημονική τεχνογνωσία προσεγγίσει με αρμονικό και οικολογικό τρόπο τις δημιουργίες της φύσης.

 

Τα προϊόντα υγείας, περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς της Vichy, είναι αναγνωρισμένα για την ικανότητά τους να επιδρούν θετικά ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις απαιτήσεις της ανθρώπινης επιδερμίδας.

 

Η προετοιμασία τους διενεργείται σε ένα αυστηρά επιστημονικό περιβάλλον, με ιδιαίτερο πλαίσιο δοκιμών, που έχουν στόχο τη επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποτελεσματικότητας σε συνδυασμό με την ικανοποίηση, την απόλαυση και την ευχαρίστηση.

 

Το Ινστιτούτο της Vichy:ένα πρότυπο κέντρο απόλαυσης για την επιδερμίδα

 

Μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, δημιουργήθηκε ένα κέντρο, μοναδικό στον κόσμο, για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας, όπου προσφέρονται θεραπευτικές τεχνικές και δράσεις, για τις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου δέρματος.

 

Το Ινστιτούτο της Vichy αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο φημισμένος γαλλικός οργανισμός την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

 

Vichy: το όνομα και τα προϊόντα της είναι εγγύηση για τη μεταμόρφωση ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας

 

Με τη Vichy η ιδανική επιδερμίδα για κάθε άνθρωπο, με τα ευεργετικά αποτελέσματα, με την αίσθηση απόλαυσης που προσφέρει ενισχύοντας την διάθεσή και την ευεξία μας, δεν είναι άπιαστο όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει καθημερινή πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους.