Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Vichy

Παρουσίαση Vichy

Η VICHY είναι Γαλλική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1931.

Τα προϊόντα της αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας. Περιποίηση σώματος, μακιγιάζ, προϊόντα αντιγήρανσης που βάση έχουν το Ιαματικό Νερό της πόλης του VICHY στη Γαλλία, που χρησιμοποιείται για όλες τις συνθέσεις των προιόντων της.

Vichy:προϊόντα υγείας και ομορφιάς,που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις

 

Οι δημιουργίες της Vichy, χρόνια τώρα, κερδίζουν την εκτίμηση ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα προτιμώνται από γυναίκες και άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η Vichy  είναι μέλος του ομίλου της L’ Oreal. Δημιουργεί καλλυντικά, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φημισμένα παγκόσμια για τις ενυδατικές, καταπραϋντικές και ευεργετικές ιδιότητές τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης οργανισμό που δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη διαφήμισης και προβολής, καθώς έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ανθρώπων με τις ίδιες τις δημιουργίες του.

 

Για τη Vichy μιλά πρώτα απ’ όλα το ίδιο της το έργο

 

Τα προϊόντα της Vichy μιλούν τη γλώσσα της υγείας και επιδρούν θετικά και αναζωογονητικά σε γυναίκες και άνδρες, ανεξάρτητα από ηλικία, γιατί:

 • βασίζονται στο φυσικό ιαματικό νερό της Vichy,
 • στο μοναδικό συνδυασμό των εξαιρετικά ευεργετικών συστατικών που περιέχει,
 • στην άρτια επιστημονική επεξεργασία, προϊόν χρόνων μελέτης και εμπειρίας, η οποία γίνεται στα υπερσύγχρονα εργαστήριά της,
 • στη συνεχή κι επίμονη προσπάθεια της Vichy για καινοτόμα προϊόντα, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τις ανθρώπινες ανάγκες που ολοένα διευρύνονται,
 • στη δημιουργική συνύπαρξη και συνεργασία μιας πλειάδας ειδικών από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων, οι οποίοι εργάζονται από κοινού για να δημιουργούν όλο και πιο αποτελεσματικά αλλά και ευεργετικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς για τον άνθρωπο.

 

Vichy:Η επιστήμη στην υπηρεσία των ανθρώπων,για περιποίηση, φροντίδα, υγεία και ομορφιά

 

Στη Vichy συνεργάζονται ειδικοί και επιστήμονες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους και αντικείμενα, οι οποίοι συνδυάζουν τις γνώσεις τους με σκοπό την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων περιποίησης, που να πληρούν τα πιο υψηλά κριτήρια ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Συνεργάζονται ειδικοί πάνω στα ζητήματα της ανθρώπινης υγείας, δερματολόγοι, αλλεργιολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, γυναικολόγοι, φαρμακοποιοί,  φυσιοθεραπευτές και άνθρωποι ειδικά καταρτισμένοι από πολλά ακόμα επιστημονικά αντικείμενα.

 

Η δημιουργία των κατάλληλων προϊόντων από τη Vichy παίρνει υπόψη της την καταπόνηση του ανθρώπινου οργανισμού από τις σύνθετες και δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, το άγχος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς και αρκετούς άλλους παράγοντες που επιδρούν υπονομεύοντας την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας.

 

Γι’ αυτό το λόγο συντονίζει τις προσπάθειές της, ώστε να ανταποκρίνονται κάθε φορά οι δημιουργίες της στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, που επιβάλλουν οι όροι ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

 

Για τη Vichy η εξασφάλιση της υγείας της επιδερμίδας μας,η περιποίηση και η φροντίδα του σώματός μας είναι έργο ζωής

 

Η Vichy καινοτομεί ρίχνοντας το βάρος της, με την επιστημονική γνώση, τα φυσικά συστατικά όπου βασίζει τα προϊόντα της, καθώς και με την συνεργασία ειδικών από όλο το φάσμα των επιστημονικών αντικειμένων, για να υποστηρίξει την περιποίηση και τη φροντίδα του σώματος αλλά και του προσώπου, παρέχοντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

Vichy :Από τη φύση,με την επιστήμη,για τον άνθρωπο

 

Το νερό των πηγών και των ιαματικών λουτρών των ηφαιστειακών βράχων της Auvergne αποτελεί την πρώτη ύλη για τις δημιουργίες της  Vichy.

Τα φυσικά του συστατικά, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από πλήθος μελετών και ερευνών, έχουν τις εξής ιδιότητες:

 • προσφέρουν προστασία και οξυγόνωση στα ανθρώπινα κύτταρα,
 • έχουν αντιοξειδωτική δράση,
 • συμμετέχουν στη ενυδάτωση της επιδερμίδας,
 • συμβάλλουν την αναδόμηση των ιστών και στην αποτοξίνωση του οργανισμού,
 • έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντίστοιχη δράση
 • συνεισφέρουν στην επούλωση της επιδερμίδας, στην τόνωση του οργανισμού

 

Στα εργαστήρια της Vichy η φύση συνεργάζεται αρμονικά με την επιστήμη

 

Το φυσικό ιαματικό νερό της Vichy συνδυάζεται με αρώματα φρούτων και λουλουδιών αγκαλιάζοντας τρυφερά την επιδερμίδα. Η απαλότητα και η υφή των προϊόντων της δημιουργούν μία απολαυστική διάθεση στο σώμα.

 

Στα εργαστήρια της Vichy η επιστημονική τεχνογνωσία προσεγγίσει με αρμονικό και οικολογικό τρόπο τις δημιουργίες της φύσης.

 

Τα προϊόντα υγείας, περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς της Vichy, είναι αναγνωρισμένα για την ικανότητά τους να επιδρούν θετικά ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις απαιτήσεις της ανθρώπινης επιδερμίδας.

 

Η προετοιμασία τους διενεργείται σε ένα αυστηρά επιστημονικό περιβάλλον, με ιδιαίτερο πλαίσιο δοκιμών, που έχουν στόχο τη επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποτελεσματικότητας σε συνδυασμό με την ικανοποίηση, την απόλαυση και την ευχαρίστηση.

 

Το Ινστιτούτο της Vichy:ένα πρότυπο κέντρο απόλαυσης για την επιδερμίδα

 

Μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, δημιουργήθηκε ένα κέντρο, μοναδικό στον κόσμο, για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας, όπου προσφέρονται θεραπευτικές τεχνικές και δράσεις, για τις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου δέρματος.

 

Το Ινστιτούτο της Vichy αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο φημισμένος γαλλικός οργανισμός την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

 

Vichy: το όνομα και τα προϊόντα της είναι εγγύηση για τη μεταμόρφωση ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας

 

Με τη Vichy η ιδανική επιδερμίδα για κάθε άνθρωπο, με τα ευεργετικά αποτελέσματα, με την αίσθηση απόλαυσης που προσφέρει ενισχύοντας την διάθεσή και την ευεξία μας, δεν είναι άπιαστο όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει καθημερινή πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους. 

Η Vichy είναι μια κορυφαία γαλλική μάρκα περιποίησης δέρματος γνωστή για τη χρήση ιαματικού νερού πλούσιου σε μεταλλικά στοιχεία στα προϊόντα της.

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Vichy έχει ισχυρή φήμη για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικών προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος.
Η σειρά προϊόντων τους περιλαμβάνει καθαριστικά, ενυδατικές κρέμες, ορούς, αντηλιακά και άλλα, όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στο δέρμα. Η Vichy προσφέρει επίσης μια σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για ευαίσθητο δέρμα, δέρμα με τάση ακμής και ώριμο δέρμα.
Τα προϊόντα της Vichy παρασκευάζονται με ένα μοναδικό μείγμα φυσικών συστατικών και ισχυρών ενεργών συστατικών, όπως το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη C, για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Τα προϊόντα της Vichy είναι επίσης υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα και δερματολογικά ελεγμένα.
Ζήστε τη δύναμη του πλούσιου σε μεταλλικά στοιχεία ιαματικού νερού της Vichy και αποκτήστε υγιές, λαμπερό δέρμα με τη Vichy
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.