Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Πολυβιταμίνες

152 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Οι πολυβιταμίνες είναι δημοφιλείς συμπληρώματα που περιέχουν μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα. Παρέχουν μια βολική λύση για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών, ιδιαίτερα για εκείνους που δεν καταναλώνουν μια ποικίλη διατροφή.

Ιδιότητες και Οφέλη

  • Συνεισφορά στη Γενική Υγεία: Παρέχουν μια σειρά από βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που είναι σημαντικά για τη συνολική υγεία.
  • Υποστήριξη της Ενέργειας και της Αντοχής: Μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ενέργειας και της αντοχής, ειδικά σε άτομα με ελλείψεις σε βιταμίνες.
  • Βελτίωση του Ανοσοποιητικού: Περιέχουν βιταμίνες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τρόφιμα με Υψηλή Περιεκτικότητα σε Βιταμίνες

  • Φρούτα και λαχανικά, όπως πορτοκάλια, μπρόκολο, και σπανάκι
  • Πλήρη δημητριακά και δημητριακά εμπλουτισμένα με βιταμίνες
  • Ψάρια και θαλασσινά
  • Κρέας και πουλερικά

Μια πολυβιταμίνη είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει έναν συνδυασμό διαφορετικών βιταμινών και μετάλλων. Αυτά τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή ενός ατόμου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πολυβιταμινών που διατίθενται και μπορούν να παρασκευαστούν για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, φύλα ή καταστάσεις υγείας. Ορισμένες πολυβιταμίνες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γενική διατροφή, ενώ άλλες είναι προσαρμοσμένες για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας.