Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Πολυβιταμίνες

Μια πολυβιταμίνη είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει έναν συνδυασμό διαφορετικών βιταμινών και μετάλλων. Αυτά τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή ενός ατόμου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πολυβιταμινών που διατίθενται και μπορούν να παρασκευαστούν για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, φύλα ή καταστάσεις υγείας. Ορισμένες πολυβιταμίνες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γενική διατροφή, ενώ άλλες είναι προσαρμοσμένες για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. 

Μερικά πιθανά οφέλη των πολυβιταμινών περιλαμβάνουν: 
Βοηθά στην κάλυψη των κενών θρεπτικών συστατικών στη διατροφή
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
Μείωση του κινδύνου ορισμένων παθήσεων υγείας
Βελτίωση των επιπέδων ενέργειας
Βελτίωση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πολυβιταμίνες δεν υποκαθιστούν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Είναι πάντα καλύτερο να λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά σας από ολόκληρα τρόφιμα και όχι από συμπληρώματα. Ωστόσο, οι πολυβιταμίνες μπορούν να είναι μια χρήσιμη προσθήκη στη δίαιτα για άτομα που δυσκολεύονται να λάβουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μόνο από τη διατροφή τους.

201 Προϊόντα
262 Cares
-40%
168 Cares
-42%
143 Cares
-39%
128 Cares
-40%
82 Cares
-40%
126 Cares
-40%
82 Cares
-40%
236 Cares
-39%
199 Cares
-39%
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.