Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Βιταμίνη B

154 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Η βιταμίνη Β είναι μια ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών που παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των κυττάρων. Υπάρχουν συνολικά οκτώ βιταμίνες Β: θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), βιοτίνη (Β7), φυλλικό οξύ (Β9) και κοβαλαμίνη (Β12). Αυτές οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, των νεύρων και των κυττάρων του αίματος και βοηθούν στη μετατροπή της τροφής που τρώμε σε ενέργεια. Είναι επίσης σημαντικά για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών. Συνιστάται στους ενήλικες να λαμβάνουν τουλάχιστον 1,1 έως 1,2 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β1, 1,1 έως 1,3 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β2, 16 έως 20 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β3, 5 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β5, 1,3 έως 1,7 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β6, 30 έως 1 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β7, 400 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β9 και 2,4 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β12 την ημέρα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βρεθούν σε μια ποικιλία τροφίμων, όπως το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, τα όσπρια, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.

Μερικά συγκεκριμένα οφέλη της βιταμίνης Β περιλαμβάνουν: 
Παραγωγή ενέργειας: Η βιταμίνη Β βοηθά το σώμα να μετατρέψει την τροφή σε ενέργεια διασπώντας τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. 

Λειτουργία του εγκεφάλου: Η βιταμίνη Β είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της διάθεσης. 

Σχηματισμός ερυθρών αιμοσφαιρίων: Η βιταμίνη Β βοηθά το σώμα να παράγει ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οποία μεταφέρουν οξυγόνο στους ιστούς του σώματος. 

Υγεία της καρδιάς: Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη Β μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων

Διαχείριση του στρες: Η βιταμίνη Β θεωρείται ότι βοηθά το σώμα να αντιμετωπίσει το στρες και μπορεί να έχει θετική επίδραση στη διάθεση

Υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια: Η βιταμίνη Β είναι σημαντική για τη διατήρηση υγιούς δέρματος, μαλλιών και νυχιών. 

Εγκυμοσύνη: Το φυλλικό οξύ (βιταμίνη Β9) είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που είναι έγκυες ή προσπαθούν να μείνουν έγκυες επειδή βοηθά στην πρόληψη γενετικών ανωμαλιών. 

Πρόληψη της αναιμίας: Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αναιμίας. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε αρκετή βιταμίνη Β από τη διατροφή σας ή μέσω συμπληρωμάτων για τη διατήρηση της καλής υγείας και την πρόληψη της ανεπάρκειας.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε αρκετή βιταμίνη Β από τη διατροφή σας ή μέσω συμπληρωμάτων για τη διατήρηση της καλής υγείας και την πρόληψη της ανεπάρκειας.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.