Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Εγκυμοσύνη και γόνιμες μέρες – Μύθοι & αλήθειες

Εγκυμοσύνη και γόνιμες μέρες – Μύθοι & αλήθειεςphoto
Οι σφαίρες της εγκυμοσύνης και της γονιμότητας καλύπτονται από μυστήριο, που συχνά συνοδεύεται από πληθώρα μύθων και παρανοήσεων. Ήρθε η ώρα να διαχωρίσουμε τα γεγονότα από τη φαντασία και να ρίξουμε φως στις αλήθειες που κρύβονται σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι. Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε μια προσπάθεια να καταρρίψουμε τους κοινούς μύθους γύρω από την εγκυμοσύνη και τη γονιμότητα, ξετυλίγοντας το μυστήριο της ζωής.
Περισσότερα

Πείτε αντίο στις πρώτες ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους των ματιών

Πείτε αντίο στις πρώτες ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους των ματιώνphoto
Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αλλά τι γίνεται αν αυτός ο καθρέφτης αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς; Οι πρώτες ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας, αναγκάζοντάς μας να αναζητούμε αποτελεσματικές θεραπείες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της φροντίδας των ματιών και θα εμβαθύνουμε σε μερικές απλές αλλά ισχυρές τεχνικές για να αποχαιρετήσουμε αυτά τα ενοχλητικά σημάδια γήρανσης. Ετοιμαστείτε να αποκαλύψετε τα μυστικά για νεανικά και ζωντανά μάτια!
Περισσότερα

Αντιμετώπιση προβλημάτων με λιπαρά μαλλιά: Αιτίες, συμπτώματα και αποτελεσματικές θεραπείες!

Αντιμετώπιση προβλημάτων με λιπαρά μαλλιά: Αιτίες, συμπτώματα και αποτελεσματικές θεραπείες!photo
Όλοι προσπαθούμε να αποκτήσουμε υπέροχα μαλλιά , αλλά τι γίνεται αν τα μαλλιά σας γίνονται λιπαρά λίγες μόνο ώρες μετά το λούσιμο; Τα λιπαρά μαλλιά μπορεί να είναι απογοητευτικά και να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή μας. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, καθώς αυτό το άρθρο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Θα διερευνήσουμε τις αιτίες πίσω από τα λιπαρά μαλλιά, θα εντοπίσουμε κοινά συμπτώματα και θα σας παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες για τη λιπαρότητα. Ετοιμαστείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο των μαλλιών σας!
Περισσότερα

Η δύναμη των αντηλιακών για λαμπερό και προστατευμένο δέρμα

Η δύναμη των αντηλιακών για λαμπερό και προστατευμένο δέρμαphoto
Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι και οι ακτίνες του ήλιου δυναμώνουν, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε και να δώσετε προτεραιότητα στην προστασία από τον ήλιο. Ενώ όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της εφαρμογής αντηλιακού στο πρόσωπό μας, το σώμα μας συχνά παραβλέπεται. Αλλά μη φοβάσαι! Σε αυτό το άρθρο, ερευνούμε τον κόσμο των αντηλιακών για το σώμα, για να ρίξουμε φως στα απίστευτα οφέλη τους και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε λαμπερό και προστατευμένο δέρμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Περισσότερα

Ρουτίνα περιποίησης σώματος: Καθαρισμός,απολέπιση και ενυδάτωση

Ρουτίνα περιποίησης σώματος: Καθαρισμός,απολέπιση και ενυδάτωσηphoto
Σε έναν κόσμο με γρήγορο ρυθμό, γεμάτο με ατελείωτες λίστες υποχρεώσεων και ταραχώδη προγράμματα, είναι εύκολο να παραμελήσουμε τη φροντίδα που πραγματικά αξίζει το σώμα μας. Ωστόσο, το να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με μια προσεκτική ρουτίνα περιποίησης σώματος μπορεί να είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία που επηρεάζει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας ευεξία. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε τα μυστικά του καθαρισμού του σώματος, τη μαγεία των scrub και τη δύναμη της ενυδάτωσης για να ξεκλειδώσετε έναν κόσμο αυτοφροντίδας.
Περισσότερα

Αποκωδικοποίηση ακμής: Κατανόηση των αιτιών, των συμπτωμάτων και της θεραπείας

Αποκωδικοποίηση ακμής: Κατανόηση των αιτιών, των συμπτωμάτων και της θεραπείαςphoto
Η ακμή, ο ανεπιθύμητος επισκέπτης που συχνά επιμένει στο δέρμα μας μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης και αυτοσυνειδησίας για πολλούς. Αλλά μη φοβάσαι! Σε αυτό το άρθρο, θα βουτήξουμε βαθιά στον κόσμο της ακμής, θα ρίξουμε φως στις αιτίες της, θα εντοπίσουμε τα συμπτώματά της και θα εξερευνήσουμε αποτελεσματικές θεραπείες. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς ένα καθαρότερο, πιο υγιές δέρμα!
Περισσότερα

Η εμμηνόπαυση και η ρουτίνα της ομορφιάς σας

Η εμμηνόπαυση και η ρουτίνα της ομορφιάς σαςphoto
Ως γυναίκες, βιώνουμε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της ζωής μας και μια σημαντική μετάβαση είναι η εμμηνόπαυση. Αυτή η φυσική διαδικασία επιφέρει μια σειρά από σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στις ανάγκες περιποίησης και ομορφιάς. Ενώ η εμμηνόπαυση μπορεί να παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις, ανοίγει επίσης νέες ευκαιρίες για αυτοφροντίδα και ενδυνάμωση. Λοιπόν, ας βουτήξουμε στον κόσμο της εμμηνόπαυσης και ας εξερευνήσουμε πώς να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε τις ρουτίνες ομορφιάς μας για να αγκαλιάσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο με αυτοπεποίθηση και χάρη.
Περισσότερα

Βιταμίνη C: Ο μυστικός υπερήρωας του δέρματός σας!

Βιταμίνη C: Ο μυστικός υπερήρωας του δέρματός σας!photo
Όταν πρόκειται να επιτύχουμε λαμπερό και νεανικό  δέρμα, συχνά αναζητούμε τα τελευταία σε κυκλοφορία προϊόντα περιποίησης ή περίπλοκες θεραπείες ομορφιάς. Ωστόσο, κρυμμένος στη σφαίρα των φυσικών θαυμάτων βρίσκεται ένας αφανής ήρωας για το δέρμα σας—η βιταμίνη C! Αυτό το σημαντικό συστατικό δεν είναι μόνο απαραίτητο για τη γενική υγεία, αλλά κάνει θαύματα και όταν πρόκειται για την αναζωογόνηση του δέρματός σας. Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε τα απίστευτα οφέλη της βιταμίνης C και πώς μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος περιποίησης της επιδερμίδας σας.
Περισσότερα

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδαphoto
Η κυτταρίτιδα, η απειλή του λείου δέρματος, απασχολεί εδώ και χρόνια πολλά άτομα. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί η βιομηχανία ομορφιάς κατέχει μια ποικιλία καινοτόμων προϊόντων που βοηθούν σε αυτό. Ας εμβαθύνουμε στα προϊόντα κυτταρίτιδας, τις υποσχέσεις τους και αποκαλύπτοντας τα μυστικά πίσω από την εξάλειψη του φαινομένου "φλοιού πορτοκαλιού".
Περισσότερα