Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Λιπαρό Δέρμα - Ακμή

365 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Αποκτήστε καθαρή και ισορροπημένη επιδερμίδα με τη συλλογή προϊόντων για λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και περιποίηση σε λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα.

Τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες μορφές, όπως καθαριστικά, τόνερ, οροί, ενυδατικές κρέμες και θεραπείες κηλίδων, και είναι κατασκευασμένα με ενεργά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, υπεροξείδιο βενζοϋλίου και έλαιο τεϊόδεντρου, τα οποία παρέχουν βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που στοχεύουν στην ακμή και αποτρέπουν μελλοντικά ξεσπάσματα.

Διαθέτουμε επίσης μια ευρεία γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα, όπως ενυδατικές κρέμες χωρίς λιπαρά και ελαφριούς ορούς, για την αποφυγή απόφραξης των πόρων και την προώθηση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος.

Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών, επιρρεπών σε ακμή και ευαίσθητων επιδερμίδων. Είναι επίσης σχεδιασμένα για να είναι απαλά με το δέρμα, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Αποκτήστε καθαρή και ισορροπημένη επιδερμίδα με τη συλλογή προϊόντων μας για λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας σήμερα και βρείτε τα τέλεια προϊόντα για τον τύπο του δέρματός σας. Αγοράστε τώρα και δώστε στο δέρμα σας τον βαθύ καθαρισμό, την ενυδάτωση και τη θεραπεία που χρειάζεται για να επιτύχετε μια καθαρή και ισορροπημένη επιδερμίδα.