Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Μία βιταμίνη D την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Μία βιταμίνη D την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Η βιταμίνη D είναι πολύτιμη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Εκτός από τον ήλιο μπορείς να την πάρεις και σε ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D μπορούν να αποδυναμώσουν την άμυνά σου και να αυξήσουν την ευαισθησία σε ασθένειες, όπως τα κρυολογήματα και η γρίπη.

Και επειδή με το lockdown έχεις κλειστεί περισσότερο μέσα στο σπίτι, μπορεί να παρουσιάζεις έλλειψη σε βιταμίνη D, αφού δεν βγαίνεις έξω στον ήλιο. Ή, όταν βγαίνεις φοράς πολλά ρούχα που καλύπτουν σχεδόν όλο σου το σώμα.

Ευτυχώς, μπορείς να την λάβεις σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, ενώ χουχουλιάζεις ήσυχος στο τζάκι με την ζεστή σοκολάτα στο χέρι. Μάλιστα, το συμπλήρωμα βιταμίνης D μπορεί να μειώσει τη συχνότητα αλλά και τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος ή της γρίπης. Σε μία έρευνα στην οποία συμμετείχαν περίπου 11.000 άνθρωποι ηλικίας από 0 μέχρι 95 χρονών, ανακαλύφθηκε ότι οι καθημερινή πρόσληψή της υποστηρίζει την υγεία του αναπνευστικού συστήματος και μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης των κοινών εποχιακών λοιμώξεων.

Τα συμπληρώματα της βιταμίνης D βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου διεγείροντας τα φυσικά αντιμικροβιακά πεπτίδια, τα οποία προστατεύουν το σώμα καταστρέφοντας τα μικρόβια που εισβάλλουν. Αυτά τα πεπτίδια ζουν στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που καλύπτουν την άνω και κάτω αναπνευστική οδό. Εκεί, βρίσκονται σε ετοιμότητα και μπορούν να καταπολεμήσουν τους ιούς και τα βακτήρια που προκαλούν τις συνηθισμένες λοιμώξεις, όπως τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D και το ανοσοποιητικό σου θα σε ευγνωμονεί.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.