Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Μάθε κάποια από τα οφέλη του να κοιμάσαι νωρίς!

Μάθε κάποια από τα οφέλη του να κοιμάσαι νωρίς!photo
Ο ύπνος είναι μια από τις πιο θεμελιώδεις και απαραίτητες λειτουργίες για την υγεία και την ευημερία του ανθρώπου. Ενώ η σύγχρονη ζωή μας μπορεί να μας προσφέρει πολλές διασκεδαστικές ασχολίες και απαιτητικές επαγγαλματικές υποχρεώσεις, ο ύπνος παραμένει ένας από τους πιο πολύτιμους πόρους μας. Στο παρόν άρθρο, θα εξετάσουμε τη σημασία του ύπνου και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί τον θεμελιώδη πυλώνα της υγείας ενός ανθρώπου.
Περισσότερα

Γόνιμες μέρες: Σημασία και Μέθοδοι Υπολογισμού

Γόνιμες μέρες: Σημασία και Μέθοδοι Υπολογισμούphoto
Οι γόνιμες ημέρες μιας γυναίκας είναι εκείνες οι ημέρες του μήνα κατά τις οποίες η γυναίκα έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα να μείνει έγκυος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υπολογίσει μια γυναίκα τις γόνιμες ημέρες της, αλλά πρέπει πάντα να έχει κατά νου ότι αυτοί οι υπολογισμοί δεν είναι 100% ακριβείς.
Περισσότερα

Σύσφιξη προσώπου στο σπίτι. Μάθε όλα τα μυστικά.

Σύσφιξη προσώπου στο σπίτι. Μάθε όλα τα μυστικά.photo
Η επίτευξη μιας νεανικής και φρέσκιας επιδερμίδας αποτελεί επιθυμία για πολλούς ανθρώπους. Η σύσφιξη του προσώπου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό τον στόχο. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας υποβάλλεται στις φυσικές διαδικασίες γήρανσης και απώλειας ελαστικότητας. Ενώ μπορεί να υπάρξει ένα στάδιο όπου θα αναζητήσουμε επαγγελματικές
θεραπείες για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η δυνατότητα εφαρμογής συσφιγκτικών πρακτικών στο σπίτι είναι εξίσου αποτελεσματική και σημαντική. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τη σύσφιξη του προσώπου, αποκαλύπτοντας τρόπους που μπορούμε να ενισχύσουμε την ελαστικότητα και τη νεανικότητα του δέρματός μας, όλα από την άνεση του σπιτιού μας.
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: Ανδρική Φροντίδα Προσώπου

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: Ανδρική Φροντίδα Προσώπουphoto
Η ανδρική φροντίδα προσώπου δεν είναι πια ένα ταμπού. Σήμερα, οι άνδρες αναγνωρίζουν τη σημασία της φροντίδας της επιδερμίδας τους με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και οι γυναίκες. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε βήμα-βήμα τη ρουτίνα της ανδρικής φροντίδας προσώπου.
Περισσότερα

Black Friday: Η ιστορία μιας παγκόσμιας γιορτής προσφορών!

Black Friday: Η ιστορία μιας παγκόσμιας γιορτής προσφορών!photo
Το Black Friday, αυτή η εμπορική εκδήλωση που κάθε χρόνο προκαλεί χαμό στα καταστήματα, έχει την ρίζα της σε μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται πολλές δεκαετίες πίσω. Πώς ξεκίνησε αυτό το φαινόμενο και πώς κατέληξε να είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός των εκπτώσεων;
Περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα διαβήτη - Αντιμετώπιση και Θεραπεία

Παγκόσμια ημέρα διαβήτη - Αντιμετώπιση και Θεραπείαphoto
Η παγκόσμια ημέρα διαβήτη θεσπίστηκε αρχικά το 1991 από τον Διεθνή Οργανισμό Διαβήτη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και επισημοποιήθηκε ως η 14η Νοεμβρίου κάθε έτους από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 2006. Είναι αφιερωμένη σε αυτήν την σοβαρή διαταραχή του μεταβολισμού που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο με δυσμενείς επιπτώσεις για την φυσική και ψυχολογική υγεία των ασθενών και των οικείων τους.
Περισσότερα

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού Συστήματος: Η Απάντηση Στις Λοιμώξεις

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού Συστήματος: Η Απάντηση Στις Λοιμώξειςphoto
Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απαραίτητη για την προστασία του οργανισμού από ασθένειες και λοιμώξεις. Η έλευση του χειμώνα με τις ιώσεις που φυσιολογικά τον συνοδεύουν λόγω κρύου και συγχρωτισμού σε κλειστά μέρη, έχει αναδείξει την καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε πρώτη ανάγκη!
Περισσότερα

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Ολοκληρωμένος Οδηγός

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Ολοκληρωμένος Οδηγόςphoto
Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί έναν από τους πιο φυσικούς και ευεργετικούς τρόπους τροφοδότησης ενός βρέφους. Ναι, μπορεί να είναι απαιτητικός και χρονοβόρος, αλλά τα οφέλη που προσφέρει τόσο στη μητέρα όσο και στο μωρό είναι ασύγκριτα. Στον παρόντα οδηγό, θα σας παρουσιάσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μητρικό θηλασμό.
Περισσότερα

Φολικό Οξύ: Ο Σημαντικός Ρόλος στην Υγεία και την Εγκυμοσύνη

Φολικό Οξύ: Ο Σημαντικός Ρόλος στην Υγεία και την Εγκυμοσύνηphoto
Το φυλλικό οξύ, επίσης γνωστό ως φολικό οξύ ή βιταμίνη Β9, αποτελεί έναν απαραίτητο παράγοντα για την ανθρώπινη υγεία. Παρόλο που δεν παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι ουσιώδες για την καλή λειτουργία του.
Περισσότερα

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.