Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο (Hashimoto): Συμπτώματα, Διατροφή

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο (Hashimoto): Συμπτώματα, Διατροφήphoto
Η νόσος Χασιμότο είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που εμφανίζεται στον θυρεοειδή αδένα, έναν σημαντικό αδένα στο λαιμό που μοιάζει με πεταλούδα και βοηθά στον έλεγχο πολλών λειτουργιών του σώματος, παράγοντας ορμόνες.
Περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο: Οφέλη και κίνδυνοι

Αμυγδαλέλαιο: Οφέλη και κίνδυνοιphoto
Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να κάνει καλό στο δέρμα και τα μαλλιά σου, γιατί είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από τα αμύγδαλα. Υπάρχουν δύο τύποι αμυγδαλέλαιου: το πικρό και το γλυκό. Καθένας από αυτούς έχει διαφορετικές χρήσεις.
Περισσότερα

Πρόπολη: Ποιες είναι οι ιδιότητες και ποια τα οφέλη της

Πρόπολη: Ποιες είναι οι ιδιότητες και ποια τα οφέλη τηςphoto
Η πρόπολη, γνωστή και ως κόλλα των μελισσών, είναι ένα ζωτικό υλικό για τα μελισσοκομεία. Αποτελείται από φυτικούς χυμούς, κερί μελισσών και φυσικά ένζυμα, και βοηθά να κρατά τα μελίσσια υγιή και τις κυψέλες τους σταθερές. Προστατεύει επίσης τα μελίσσια από εχθρούς, όπως παράσιτα, μύκητες και μικρόβια.
Περισσότερα

Συνδυασμός του Μαγνησίου και της Βιταμίνης D

Συνδυασμός του Μαγνησίου και της Βιταμίνης Dphoto
Το νέο συμπλήρωμα διατροφής DE3-MA.K/Medical Pharmaquality είναι μία ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει 2.000 IU Χοληκαλσιφερόλη (Βιταμίνη D3) σε συνδυασμό με Μαγνήσιο και Βιταμίνη Κ2 και είναι κατάλληλο για καθημερινή χορήγηση.
Περισσότερα

Φαρυγγίτιδα: Τι συμπτώματα έχει & πως αντιμετωπίζεται;

Φαρυγγίτιδα: Τι συμπτώματα έχει & πως αντιμετωπίζεται;photo
Η φαρυγγίτιδα είναι απλά ένας επιστημονικός όρος για τον πονόλαιμο. Συμβαίνει όταν ο φάρυγγας, η περιοχή πίσω από το λαιμό, έχει κάποια φλεγμονή . Αυτή η φλεγμονή μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως κρυολογήματα, γρίπη, λοιμώξεις από βακτήρια, όπως το στρεπτόκοκκο, ή ακόμα και ιούς που προκαλούν τη μονοπυρήνωση.
Περισσότερα

Τζίντζερ: Οφέλη, Παρενέργειες & Διατροφικές συμβουλές

Τζίντζερ: Οφέλη, Παρενέργειες &  Διατροφικές συμβουλέςphoto
Το τζίντζερ δίνει έναν μοναδικό αρωματικό χαρακτήρα σε γλυκά και αλμυρά πιάτα. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση του, που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού, είναι αυτή που κάνει τα ποτά και τα φαγητά όπως η μπύρα τζίντζερ, το τσάι, οι καραμέλες και πολλά ασιατικά πιάτα πολύ δημοφιλή.
Περισσότερα

10 τροφές που κάνουν τη χοληστερίνη αόρατη!

10 τροφές που κάνουν τη χοληστερίνη αόρατη!photo
Η χοληστερίνη ή αλλιώς χοληστερόλη είναι ένας τύπος λίπους που βοηθά τα κύτταρά μας να δουλεύουν καλύτερα, κάνοντας τα πιο σταθερά. Υπάρχουν δυο είδη χοληστερόλης: η LDL, που συχνά τη λέμε "κακή" χοληστερόλη, και η HDL, που την αποκαλούμε "καλή" χοληστερόλη.
Περισσότερα

Πασσιφλόρα η εξωτική: Ιδιότητες, μορφές και παρενέργειες

Πασσιφλόρα η εξωτική: Ιδιότητες, μορφές και παρενέργειεςphoto
Από παλιά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν φυτά και βότανα για να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας, βελτιώνοντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Ένα ενδιαφέρον φυτό με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες είναι η πασσιφλόρα, που είναι επίσης γνωστή ως λουλούδι του πάθους.
Περισσότερα

Κεφίρ: Τι είναι και ποια τα οφέλη του

Κεφίρ: Τι είναι και ποια τα οφέλη τουphoto
Το κεφίρ είναι ένα ποτό γεμάτο με προβιοτικά, τα οποία είναι ωφέλιμα βακτήρια για την υγεία του εντέρου. Φτιάχνεται ζυμώνοντας γάλα από αγελάδες, κατσίκες ή πρόβατα. Υπάρχει και ένας διαφορετικός τύπος κεφίρ που φτιάχνεται με νερό αντί για γάλα.
Περισσότερα