Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα 5 καλύτερα αδυνατιστικά προϊόντα σώματος για το 2018

Τα 5 καλύτερα αδυνατιστικά προϊόντα σώματος για το 2018photo

Love your body: Το φετινό σύνθημα του wecare σε καλεί να αγαπήσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις τα σημεία που επιθυμείς. Σήμερα, σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές αδυνατιστικών προϊόντων σώματος για το 2018.

1) Elancyl Slim Design 2in1, Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας/Ραγάδων 150ml

Εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων. Δράση κατά της συσσώρευσης των λιπών και αποβολή των λιπιδίων [Φλοριτζίνη + Καφεΐνη]* . Επανορθωτική δράση και διόρθωση των πρόσφατων ραγάδων [Έλαιο καμελίνης] * . Αποτοξίνωση, αποσυμφόρηση [Κισσός + κινήσεις μασάζ] Δεν κολλάει, επιτρέπει να ντυθείς αμέσως.

2)  Elancyl Slim Design Night Ορός Αδυνατίσματος, Σύσφιξης, Κατά της Κυτταρίτιδας, 200ml

Δρα αποτελεσματικά στις 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού*

Σημαντικά αποτελέσματα ● Μείωση του όγκου των μηρών από τη 10η ημέρα, εντατικότερα από την 28η ημέρα. ● Σημαντική μείωση της περιφέρειας από την 28η ημέρα. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: Εντατική λείανση ● Εντατική λείανση από την 7η νύχτα ● Πιο έντονη λείανση από τη 10η νύχτα ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: Σμίλευση της περιφέρειας ● Μείωση στους γοφούς από την 7η νύχτα, πιο έντονο αποτέλεσμα από τη 10η νύχτα.

3) Somatoline Cosmetic New 7 Nights, Εντατικό αδυνάτισμα σε 7 νύχτες, 400ml

Το Somatoline Cosmetic Αγωγή Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Περιέχει το BioUltraslimplus-complex™, ένα φυσικό, ενεργό καλλυντικό σύμπλεγμα από θαλάσσια άλατα, καφέ άλγη και βούτυρο καριτέ, εμπλουτισμένο με εσκίνη, το οποίο χάρη στην εφαρμογή του μέσω μασάζ:

  • έχει αποτελεσματική και γρήγορη αδυνατιστική δράση, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών καλλυντικών συστατικών
  • βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών από τα περιττά υγρά
  • λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

4) Somatoline Cosmetics Detox Night Αδυνάτισμα Νύχτας 400ml

Σήμερα για πρώτη φορά η αποτελεσματικότητα του Somatoline Cosmetic στο αδυνάτισμα συνδυάζεται με μια καινοτόμο αποτοξινωτική δράση, δημιουργώντας το νέο Detox Αδυνάτισμα ΝύχταςTM. Το Detox αδυνάτισμα νύχτας είναι η νέα αγωγή αδυνατίσματος που βοηθά, στην αποτοξίνωση των ιστών, για αποτελεσματική αδυνατιστική δράση. Η συνήθεια της ομορφιάς κάθε βράδυ, ενώ κοιμάστε. Η νέα σύνθεσή του περιέχει το Detox-complex, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα ενεργών αδυνατιστικών και αποτοξινωτικών συστατικών που ευνοεί την εξάλειψη των τοξινών, διεγείρει τον μεταβολισμό των λιπών, βοηθά στη μείωση του τοπικού πάχους  και αποσυμφορεί αποτελεσματικά από τα περιττά υγρά. Επιπλέον, η καινοτόμος αποτοξινωτική δράση, αποκαθιστά την κυτταρική δραστηριότητα και κάνει το δέρμα πιο υγιές, λείο και όμορφο, σε κάθε ξύπνημα.

5)   Elancyl Slim Design Ορός Αδυνατίσματος 2x200ml

 

H επανάσταση κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού  Ένα νέο συστατικό, η Σαλάσια (Γνωστή στην Ιατρική της Αγιουβέρδας). Επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα. Μοναδική δράση – 24ωρη αποτελεσματικότητα

  •  Χάρη στη χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή του, 1 μόνο εφαρμογή το πρωί αρκεί για 24ωρη αποτελεσματικότητα
  • Πραγματικό γαληνικό επίτευγμα, συγχρονίζεται με τους βιορυθμούς του αδυνατίσματος στο σώμα

✔  Σε πρώτο χρόνο απελευθερώνονται τα συστατικά αποδέσμευσης για να ευνοήσουν τη λιπόλυση.
✔ Σε δεύτερο χρόνο απελευθερώνονται τα συστατικά κατά της αποθήκευσης για να εμποδίσουν τη λιπογένεση.

Περισσότερα

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.