Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Γιορτή της Μητέρας: Ιδέες δώρων

Γιορτή της Μητέρας: Ιδέες δώρωνphoto

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ετήσια γιορτή που τιμά τη μητέρα, τη μητρότητα και τους μητρικούς δεσμούς. Αυτή η ιδιαίτερη ημέρα γιορτάζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου σε διάφορες ημερομηνίες, αλλά το συναίσθημα παραμένει το ίδιο παντού. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την ιστορία της γιορτής της Μητέρας και μερικές δημοφιλείς ιδέες για δώρα για να δείξουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας προς τη μητέρα μας.

Πότε ξεκίνησε η γιορτή της μητέρας

Η παλαιότερη γνωστή γιορτή της Μητέρας χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα, όπου οι άνθρωποι απέτιναν φόρο τιμής στη Ρέα, τη μητέρα των θεών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1908 όταν η Anna Jarvis οργάνωσε εκστρατεία για μια εθνική ημέρα που θα τιμούσε τις μητέρες και την προσφορά τους στην κοινωνία. Τελικά, το 1914, ο Πρόεδρος Woodrow Wilson υπέγραψε μια διακήρυξη με την οποία κηρύσσεται η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως γιορτή της Μητέρας.

Δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της Μητέρας αποτελεί μια ευκαιρία για να δείξουμε εκτίμηση για όλη την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρέχουν οι μητέρες μας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να τους κάνετε ένα δώρο.
Ακολουθούν μερικές δημοφιλείς ιδέες για δώρα που σίγουρα θα κάνουν τη μητέρα σας να νιώσει ξεχωριστή:

  • Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι ένα διαχρονικό δώρο που μπορεί να ''φωτίσει '' την ημέρα οποιουδήποτε. Ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα της λουλούδια ή μια όμορφη σύνθεση από τριαντάφυλλα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη προς τη μητέρα σας.

  • Εξατομικευμένα δώρα

Τα εξατομικευμένα δώρα είναι πάντα επιτυχία. Μπορείτε να της δώσετε μια κορνίζα με μια φωτογραφία με εσάς και της μητέρα σας ή ένα κόσμημα με το όνομα ή τα αρχικά της.

  • Ημέρα Σπα

Οι μητέρες εργάζονται σκληρά κάθε μέρα και μια χαλαρωτική μέρα σπα μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για να τη βοηθήσει να χαλαρώσει. Ένα μασάζ, μια θεραπεία προσώπου ή ένα πεντικιούρ μπορεί να είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να περιποιηθείτε τη μητέρα σας αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

  • Καλάθι δώρων

Ένα καλάθι δώρου γεμάτο με τα αγαπημένα της σνακ ή σοκολάτες  μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στη μητέρα σας ότι νοιάζεστε. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας καλάθι δώρου με εξατομικευμένα αντικείμενα που θα λατρέψει η μητέρα σας.

  • Gadgets κουζίνας
Εάν η μητέρα σας λατρεύει να μαγειρεύει, τότε ένα gadget κουζίνας μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο. Ένα νέο μπλέντερ, καφετιέρα ή φριτέζα αέρα μπορεί να είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην κουζίνα της και να κάνει πιο ευχάριστη τη μαγειρική της εμπειρία.

  • Προιόντα φροντίδας και ομορφιάς
Μερικές όμορφες ιδέες μπορεί να είναι ένα άρωμα, προιόντα περιποίησης προσώπου ή σώματος  και προϊόντα μακιγιάζ.

 

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ξεχωριστή μέρα για να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μας. Είτε πρόκειται για μια απλή χειρονομία είτε για ένα ιδιαίτερο δώρο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αγάπη και η εκτίμηση που δείχνουμε προς τις μητέρες μας. Η ιστορία της γιορτής της Μητέρας μας υπενθυμίζει ότι αυτή η ημέρα δεν αφορά μόνο την εμπορευματοποίηση, αλλά και την αναγνώριση των θυσιών και των συνεισφορών των μητέρων καθημερινά. Έτσι, αφιερώστε χρόνο για να δείξετε στη μητέρα σας πόσο πολύ την αγαπάτε και την εκτιμάτε αυτή την ξεχωριστή μέρα.




Περισσότερα

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.