Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Black Friday: Η ιστορία μιας παγκόσμιας γιορτής προσφορών!

Black Friday: Η ιστορία μιας παγκόσμιας γιορτής προσφορών!photo
Το Black Friday, αυτή η εμπορική εκδήλωση που κάθε χρόνο προκαλεί χαμό στα καταστήματα, έχει την ρίζα της σε μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται πολλές δεκαετίες πίσω. Πώς ξεκίνησε αυτό το φαινόμενο και πώς κατέληξε να είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός των εκπτώσεων;

Πίνακας Περιεχομένων


Η Αρχή: Το Χάος μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών


Το Black Friday έχει τις ρίζες του στον 19ο αιώνα, όταν η ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε γνωστή για την ανασφάλεια και το χάος που προκαλούσε στα καταστήματα. Ο όρος "Black Friday" χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να περιγράψει τον όγκο των ανθρώπων και την κίνηση, δημιουργώντας μια "μαύρη" ημέρα για τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

Η Αλλαγή της Έννοιας: Από "Κόκκινο" σε "Μαύρο"


Με τη διάρκεια του 20ού αιώνα, η έννοια του Black Friday άλλαξε. Αντί να σημαίνει μόνο χάος, οι λιανοπωλητές τον χρησιμοποίησαν για να υποδείξουν τη μετάβαση από το "κόκκινο" (οικονομικές δυσκολίες) στο "μαύρο," που αντιπροσωπεύει τα κέρδη. Αυτή η αλλαγή σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για τον εμπορίο.

Η Διεθνής Διάδοση: Το Black Friday Πέραν των Συνόρων


Κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80, το Black Friday εδραιώθηκε ως επίσημη ημέρα εκπτώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η επιτυχία του οδήγησε στη διεθνή του διάδοση. Σήμερα, καταναλωτές από όλον τον κόσμο περιμένουν τις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις του Black Friday, καθιστώντας το έναν παγκόσμιο εορτασμό των αγορών.

Το Black Friday Σήμερα: Πέρα από τις Χαμηλές τιμές


Σήμερα, το Black Friday δεν είναι απλώς μια ημέρα αγορών. Είναι μια παγκόσμια εορτή, ένα φαινόμενο που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα. Οι εταιρείες σχεδιάζουν προσεκτικά τις προσφορές τους, ενώ οι καταναλωτές περιμένουν με ανυπομονησία τις ευκαιρίες για αγορές με έκπτωση.

Black Friday και Online Φαρμακεία 

Το Black Friday έχει θετική επίδραση σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των online φαρμακείων στην Ελλάδα. Ας εξετάσουμε πώς αυτό το εμπορικό γεγονός μπορεί να επωφελήσει τα φαρμακεία σε αυτόν τον τομέα

  • Αυξημένες Πωλήσεις: Κατά τη διάρκεια του Black Friday, οι καταναλωτές είναι περισσότερο πρόθυμοι να κάνουν αγορές λόγω των εκπτώσεων. Τα online φαρμακεία μπορούν να προσφέρουν ειδικές προσφορές σε βιταμίνες, καλλυντικά και άλλα προϊόντα υγείας, προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες και αυξάνοντας τον όγκο πωλήσεων.
  • Ενίσχυση της Δημοφιλίας του Online Εμπορίου: Το Black Friday συχνά ενθαρρύνει τους καταναλωτές να κάνουν αγορές online προκειμένου να αποφύγουν τον πολυκοσμία και να απολαύσουν άνετες αγορές από το σπίτι τους. Τα online φαρμακεία μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την τάση, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε ποικίλα προϊόντα υγείας.
  • Προώθηση της Υγείας και της Ευεξίας: Το Black Friday μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους ανθρώπους να επενδύσουν στην υγεία τους. Με ειδικές προσφορές σε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και άλλα προϊόντα ευεξίας, τα online φαρμακεία μπορούν να ενθαρρύνουν την άμεση αγορά προϊόντων που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας.
  • Προώθηση Νέων Προϊόντων: Το Black Friday είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα online φαρμακεία να προωθήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Μέσω των χαμηλών τιμών και των ειδικών προσφορών, μπορούν να δώσουν κίνητρα στους καταναλωτές να δοκιμάσουν καινούργια προϊόντα που ενδεχομένως να συμβάλουν στην υγεία τους.
  • Κοινωνική Δικτύωση: Το Black Friday δημιουργεί μια εποχή διασκέδασης και κοινωνικοποίησης γύρω από τις αγορές. Τα online φαρμακεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κοινωνικά μέσα για να επικοινωνήσουν τις προσφορές τους, να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες και να δημιουργήσουν μια κοινότητα.

Συνολικά, το Black Friday ανοίγει νέες ευκαιρίες για τα online φαρμακεία να ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά, να προωθήσουν την υγεία και να προσελκύσουν νέους πελάτες με ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις.

Συμπέρασμα


Στο τέλος αυτής της ιστορικής αναδρομής σχετικά με το Black Friday και τη θετική του επίδραση στα online φαρμακεία της Ελλάδας, αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η εμπορική εκδήλωση δεν είναι απλώς μια ημέρα εκπτώσεων, αλλά ένας παγκόσμιος παράγοντας που διαμορφώνει τον τρόπο που καταναλώνουμε και αγοράζουμε προϊόντα.

Το Black Friday δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για τους καταναλωτές να αποκτήσουν προϊόντα με έκπτωση, αλλά επίσης ανοίγει νέους ορίζοντες για τις επιχειρήσεις, και ιδιαίτερα για τα online φαρμακεία, να επεκτείνουν την παρουσία τους στον ψηφιακό χώρο.

Η ικανότητα των online φαρμακείων να προσφέρουν ειδικές προσφορές σε προϊόντα υγείας και ευεξίας κατά τη διάρκεια του Black Friday ανοίγει τον δρόμο για βελτιωμένη πρόσβαση των καταναλωτών σε αυτά τα προϊόντα. Επιπλέον, οι ειδικές προσφορές δημιουργούν μια περίοδο δραστηριοποίησης και ενθαρρύνουν την υιοθέτηση νέων προϊόντων, προωθώντας την υγεία και την ευεξία.

Prev
519 Cares
-8 %
Πτώση τιμής
519 Cares
69.74€ 64.40€
534 Cares
-9 %
Πτώση τιμής
534 Cares
72.50€ 66.23€
314 Cares
-9 %
Πτώση τιμής
314 Cares
42.92€ 38.90€
88 Cares
-29 %
Πτώση τιμής
88 Cares
FLASH SALES
15.38€ 10.97€
44 Cares
-29 %
Πτώση τιμής
44 Cares
FLASH SALES
7.57€ 5.40€
Next
Περισσότερα

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.