23974 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 23974 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Τα μυστικά του Greek Emperor Γιάννη Παλαιολόγο για νίκη κάθε φορά

Συνέντευξη με τον Γιάννη Παλαιολόγο – γνωστό στον χώρο του MMA ως Greek Emperor

Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του και έχει κατακτήσει πολλούς αγώνες με gold & silver μετάλλια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Πόσο καιρό διαρκεί η προετοιμασία σου για κάθε αγώνα;
Γενικά οι προπονήσεις μου είναι αρκετές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τις περιόδους που έχω αγώνες, για περίπου 6 εβδομάδες είναι πιο έντονες κ στοχευμένες στη στρατηγική ανάλογα με τον αντίπαλο κάθε φορά.

Πόσες ώρες προπόνησης περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου;
Κάθε μέρα κάνω περίπου 2 προπονήσεις των 2 ωρών η καθεμία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσωπικό κίνητρο;
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα από το να βλέπω τον εαυτό μου βελτιωμένο μετά από κάθε αγώνα. Είναι προσωπικό challenge.

Τι υποστήριξη χρειάζεται ένας αθλητής MMA ή Brazilian jiu-jitsu (ψυχολογικά, διατροφικά, προπονητικά);
Γενικά η υποστήριξη που χρειάζεται κάποιος που κάνει κάποιο άθλημα επαγγελματικά και ειδικά σε επίπεδο πρωταθλητισμού όπως εγώ, χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και στους 3 τομείς που αναφέρατε. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο του αθλητή, τόσο ανεβαίνουν κ οι απαιτήσεις σε διατροφή, συμπληρώματα, αποθεραπεία, προπονητική.

Η κατάκτηση ενός στόχου σημαίνει “πάμε για τον επόμενο”;
Ο στόχος είναι να είσαι συνεχώς καλύτερος, άρα οποιαδήποτε κατάκτηση μοιάζει σα να ξεπερνάς κάποιο εμπόδιο. Εμπόδιο όπου προορισμό έχει τον τελικό στόχο. Δηλαδή να δεις τον εαυτό σου όσο πιο ψηλά γίνεται σε σχέση από το σημείο που ξεκίνησες.

Μία εμπειρία που θυμάσαι χαρακτηριστικά ως MMA fighter ή Brazilian jiu-jitsu;
Δε θα ξεχάσω τον πρώτο αγώνα μου MMA που είχα στην Αμερική πριν 4 χρόνια περίπου, ήταν η στιγμή που κάτι από τη φαντασία μου γινόταν πραγματικότητα. The dream came true!

Ποια προϊόντα της Terranova Nutrition Greece σε στηρίζουν και με ποιο τρόπο;
Θεωρώ την Terranova Nutrition πολύ καλή εταιρεία. Προσέχει πολύ τις περιεκτικότητες στα συμπληρώματα της, την ποιότητα και την καθαρότητα της. Δεν είναι τυχαίο που είναι 100% φυσικά άλλωστε.

Χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση όλα τα παρακάτω συμπληρώματα και θεωρώ ότι βελτιώνουν τις αποδόσεις μου, όσο απαιτητικό κι αν είναι η προπόνηση ή ο αγώνας μου.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ:

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr