Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Πόσο συχνός είναι ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες;

Πόσο συχνός είναι ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες;
Είναι πολύ συνηθισμένο να εμφανίζουν οι γυναίκες καρκίνο του μαστού ή πρόκειται για κάτι το σπάνιο;

Ο Οκτώβρης μας υπενθυμίζει κάθε χρόνο πόσο σημαντικός είναι ο αυτοέλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες και εμφανίζεται σε περίπου μία στις οκτώ γυναίκες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, κάθε χρόνο στη χώρα μας προσβάλλονται 4.500 γυναίκες, ενώ οι 1.500 χάνουν τη μάχη. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 2019 διαγνώστηκαν περίπου 268.600 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού στην Αμερική.

Η πρόληψη αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά όπλα ενάντια σε αυτή τη μορφή καρκίνου. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής, με συχνές εξετάσεις, σύμφωνα με την ηλικία και τη συμβουλή του γιατρού σου, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να εμφανίσεις αυτό τον ύπουλο καρκίνο.

Ο λόγος που τονίζεται η σημασία του τρόπου ζωής είναι επειδή επηρεάζει σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Για παράδειγμα, οι παχύσαρκες γυναίκες παρουσιάζουν περισσότερες πιθανότητες. Για αυτό, μία υγιεινή διατροφή και η περισσότερη άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά και να προστατευθείς.

Και η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ μπορεί να κάνει ζημιά. Σύμφωνα με έρευνα, ακόμα και ένα ποτό την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Αξίζει, λοιπόν, να ξεκινήσεις μία πιο υγιεινή ζωή σήμερα κιόλας.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.