23974 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 23974 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Ο σωστός τρόπος για να φροντίσεις και να καθαρίσεις τα χέρια σου

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης κινείται στους ρυθμούς της πανδημίας του COVID-19, όλοι μας κι εσύ φυσικά έχεις ήδη αλλάξει τον τρόπο που κινείσαι, εργάζεσαι και ζεις, έχεις προσαρμοστεί νέα δεδομένα και όλα αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη.

Σίγουρα η κατάσταση που βιώνεις δεν είναι εύκολη. Είναι, όμως, παροδική και σίγουρα είναι στο χέρι σου να την περάσεις με ασφάλεια και αισιοδοξία.

Πέρα από την ατομική ευθύνη που θα πρέπει να επιδείξεις, όπως φυσικά και όλοι μας, περιορίζοντας τις μετακινήσεις σου στις απολύτως απαραίτητες, η υιοθέτηση αυστηρών κανόνων υγιεινής γενικά, αλλά και ειδικά υγιεινής των χεριών μπορεί να αποτελέσει τη σημαντικότερη ασπίδα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Γιατί τα χέρια, θα αναρωτηθείς.

Η απάντηση είναι απλή: τα χέρια είναι ο συνηθέστερος και ευκολότερος τρόπος μετάδοσης μικροβίων. Με τα χέρια μας αγγίζουμε ένα σωρό αντικείμενα και επιφάνειες και στη συνέχεια, αγγίζοντας ασυναίσθητα το πρόσωπό μας, μπορούμε να μεταφέρουμε τα μικρόβια στον οργανισμό μας.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να τα πλένουμε σωστά και σχολαστικά, προκειμένου να προστατέψουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους αγαπημένους μας.

Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πότε πρέπει να τα πλένουμε, με τι πρέπει να τα πλένουμε, για πόση ώρα, ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις, είναι καλύτερο το πλύσιμο από το αντισηπτικό, πώς θα αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τα σκασίματα που δημιουργούν όλα αυτά;

Αυτές είναι κάποιες από τις απορίες που πιθανώς σου δημιουργούνται αυτήν την περίοδο. Και μία ακόμα... Σε όλον αυτό τον καταιγισμό πληροφοριών και ενημέρωσης που δέχεσαι αυτές τις ημέρες ποιον πρέπει να ακούσεις και ποιον να εμπιστευθείς;

Η απάντηση είναι μία: μόνο τους ειδικούς.

Η CeraVe είναι μια εξειδικευμένη σειρά φροντίδας της επιδερμίδας, που δημιουργήθηκε το 2005 σε συνεργασία με δερματολόγους.

Η CeraVe, γνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα της έγκυρης ενημέρωσης αυτήν την περίοδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τρία video όπου ένας ειδικός επιστήμονας σε ενημερώνει για τη σωστή υγιεινή των χεριών με τρία βίντεο.
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr