23974 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 23974 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Μαγνήσιο για το ανοσοποιητικό και την ακμή; Ω ναι!

Το μαγνήσιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο που έχει ζωτική σημασία για την υγιή λειτουργία του σώματος. Ο οργανισμός δεν μπορεί πάντα να παράγει την κατάλληλη ποσότητα μόνος του, γι’ αυτό και πρέπει με κάποιον τρόπο να το προσλαμβάνει από εξωτερικές πηγές, ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες για αυτόν συνέπειες. Πολλές φορές, μάλιστα, ούτε και μία υγιή διατροφή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας σε αυτό από μόνη της.

Το μαγνήσιο έχει να προσφέρει πολλά οφέλη για το ανθρώπινο σώμα. Η πρόσληψή του μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, με τα αποτελέσματά του να είναι ορατά ακόμα και σε ανθρώπους με ήδη ανεβασμένα επίπεδα. Διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό της ινσουλίνης και της γλυκόζης, ενώ η πρόσληψή του έχει συνδεθεί με τη μείωση του ρίσκου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα που η ξηροδερμία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα πολλών ανθρώπων, το συγκεκριμένο στοιχείο αυξάνει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Το μαγνήσιο σημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και της θαμπάδας, καθώς ρυθμίζει τα λιπαρά οξέα στο δέρμα. Τέλος, το μαγνήσιο μπορεί μέχρι και να βελτιώσει το πρόβλημα της ακμής και της έξαρσής της, όπως επίσης και τις δερματικές αλλεργίες, αξιοποιώντας τον ρόλο του ως ένας ισχυρός σύμμαχος στη γενική λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Η ποσότητα που συνίσταται για ημερήσια πρόσληψη είναι 310 με 320 milligrams. H μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έρχεται με την κατάποση, όμως οι κρέμες και οι λοσιόν που το περιέχουν μπορούν επίσης να βοηθήσουν.
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr