12148 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 12148 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Διαγωνισμός #showyoucare από το Wecare.gr στο Instagram

To wecare.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram με τίτλο #showyoucare και δώρα συνολικής αξίας 450 ευρώ!

Με αφορμή το λανσάρισμα του “The Care Blog”, το Wecare.gr σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Με βασικό σύνθημα το Show You Care, το wecare σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς. Κέρδισε εσύ & τα αγαπημένα σου πρόσωπα από μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 150€!


Πώς συμμετέχεις στο διαγωνισμό #showyoucare

Είναι απλό. Επισκέπτεσαι το προφίλ του wecare.gr στο Instagram www.instagram.com/wecare.gr, κάνεις Follow και Like στο συγκεκριμένο Post του διαγωνισμού.

Ταυτόχρονα, κάνεις mention τους δύο φίλους/ συγγενείς/ συναδέλφους για τους οποίους νοιάζεσαι με μια αφιέρωση και μπαίνετε στην κλήρωση  για να κερδίσετε  από μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ ο καθένας για αγορές σας στο wecare.gr.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 1-11-2017 έως τις 30-11-2017 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία συμβολαιογράφου.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο “TheCareBlog” όπου θα δημοσιευτούν και οι πιο τρυφερές αφιερώσεις των συμμετεχόντων, καθώς και στο προφίλ του wecare.gr στο Instagram & το Facebook.

Show You Care και κέρδισε

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες
Το email σας θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας.