17469 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 17469 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού #showyoucare στο Instagram!

Update: Η νικήτρια του διαγωνισμού #showyoucare του Wecare στο Instagram κληρώθηκε παρουσία της συμβολαιογράφου Τερέζας Ι. Κλίτσα και με αριθμό πράξης 530 / 06-12-2017.

Η τυχερή που κερδίζει την δωροεπιταγή 150 ευρώ για αγορές στο wecare.gr είναι η Ńøřä Âŕ με προφίλ στο Instagram: https://www.instagram.com/n0ra.ar/

Οι δύο φίλες της νικήτριας που κερδίζουν η κάθε μια από 150 ευρώ για αγορές στο wecare.gr είναι οι @dimitra_arap (με λογαριασμό στο Instagram) @sophie_zik (με λογαριασμό στο Instagram), τις οποίες η νικήτρια περιέλαβε στο σχόλιο της:

«Για σας που σας αγαπάω και θέλω να σας δείξω ότι νοιάζομαι

To wecare.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram με τίτλο #showyoucare και δώρα συνολικής αξίας 450 ευρώ!

Με αφορμή το λανσάρισμα του “The Care Blog”, το Wecare.gr σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Με βασικό σύνθημα το Show You Care, το wecare σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς. Κέρδισε εσύ & τα αγαπημένα σου πρόσωπα από μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 150€!


Πώς συμμετέχεις στο διαγωνισμό #showyoucare

Είναι απλό. Επισκέπτεσαι το προφίλ του wecare.gr στο Instagram www.instagram.com/wecare.gr, κάνεις Follow και Like στο συγκεκριμένο Post του διαγωνισμού.

Ταυτόχρονα, κάνεις mention τους δύο φίλους/ συγγενείς/ συναδέλφους για τους οποίους νοιάζεσαι με μια αφιέρωση και μπαίνετε στην κλήρωση  για να κερδίσετε  από μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ ο καθένας για αγορές σας στο wecare.gr.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 1-11-2017 έως τις 30-11-2017 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία συμβολαιογράφου*.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο “TheCareBlog” όπου θα δημοσιευτούν και οι πιο τρυφερές αφιερώσεις των συμμετεχόντων, καθώς και στο προφίλ του wecare.gr στο Instagram & το Facebook.

Show You Care και κέρδισε

*Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:

Όροι Διαγωνισμού

1. Διοργάνωση Η εταιρεία “wecare ” καλούμενη εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», η οποία εδρεύει στην Καμπή Άρτας, στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής της, διοργανώνει, την παρούσα προωθητική ενέργεια (εφεξής ο «Διαγωνισμός») μέσω Instagram και με τίτλο “show you care”.

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στη σελίδα της διοργανώτριας εταιρείας στο Instagram (https://www.instagram.com/wecare.gr/?hl=el) από τον οποίο θα αναδειχτεί με κλήρωση ένας (1) νικητής και (2) φίλοι του νικητή τους οποίους θα κάνει mention, με έπαθλο δωροεπιταγή – κουπόνι εκπτωτικό αξίας 150€ σε έκαστο για αγορές προϊόντων από το e-shop του WECARE.GR, αξίας τουλάχιστον 150€.
 

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό και η διαδικασία ανάδειξης του νικητή.
Οι όροι έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της εταιρίας( www.wecare.gr) και έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Φιλιππιάδας Τερέζα Ι. Κλίτσα και έχει συνταχθεί σχετική πράξη κατάθεσης.

2Α. Δικαίωμα συμμετοχής  Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι ικανοί για δικαιοπραξία και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από τους νόμιμους αντιπροσώπους του και στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τον νόμιμο αντιπρόσωπό του.

Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην Διοργανώτρια Εταιρεία, οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ως άνω, μέχρι του β’ βαθμού.

Επίσης, σε περίπτωση χρήσης λογαριασμών που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά φυσικά πρόσωπα, η σχετική συμμετοχή δύναται να ακυρωθεί. Η ακύρωση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης του δώρου.

Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται ο συμμετέχων να είναι πελάτης της Διοργανώτριας Εταιρείας ούτε να αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα που εμπορεύεται η Διοργανώτρια Εταιρεία.
Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι χρήστες θα πρέπει:
    να επισκεφθούν τη σελίδα του wecare.gr στο Instagram «https://www.instagram.com/wecare.gr/?hl=el» (εφεξής η «Σελίδα») και να κάνουν Like στο post του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & mention δύο αγαπημένα σου πρόσωπα με μια αφιέρωση
    follow τη σελίδα του wecare.gr στο Instragram
Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο χρήστης θα συμπεριλαμβάνεται αυτομάτως στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.
     Έκαστος χρήστης έχει δικαίωμα για μία (1) συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

3. Έναρξη - Λήξη Ο Διαγωνισμός θα έχει ως έναρξη την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2017 και ως λήξη την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2017 στις 23:59 ώρα Ελλάδας. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

4. Κλήρωση - Δώρα Στην έδρα της Διοργανώτριας Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική κλήρωση (μέσω ειδικού λογισμικού) παρουσία Συμβολαιογράφου και εκπροσώπων της Διοργανώτριας Εταιρείας για την απονομή των δώρων με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών που θα εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας (1) τυχερός νικητής και τρεις (3) αναπληρωματικοί αυτού. Ως δώρα του Διαγωνισμού ορίζονται: 3 δωροεπιταγές – εκπτωτικά κουπόνια για αγορές προϊόντων από το e-shop του WECARE.GR, αξίας 150€ έκαστη και συγκεκριμένα 1 για τον νικητή και 2 για τους δύο φίλους που έχει επισημάνει (mention) σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

 5. Ενημέρωση Νικητή Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και εντός διαστήματος μίας (1) εργάσιμης ημέρας, o νικητής θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης καθώς και για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του μέσω ανάρτησης στη σελίδα www.wecare.gr και τη σελίδα του wecare.gr στο instagram. Επίσης, θα προστεθεί tag στη φωτογραφία του διαγωνισμού με το όνομα του νικητή και θα αναφερθεί στα σχόλια του post του διαγωνισμού.

6. Παράδοση Δώρου
Η παραλαβή του δώρου πραγματοποιείται με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα μας υποδείξουν οι (3) νικητές. Στο μήνυμα αυτό θα περιλαμβάνεται η δωροεπιταγή – κουπόνι εκπτωτικό αξίας 150€ για αγορές προϊόντων από το e-shop του WECARE.GR, αξίας τουλάχιστον 150€. H δωροεπιταγή – κουπόνι εκπτωτικό μπορεί να εξαργυρωθεί εφάπαξ και μέχρι την 31/12/2017 23:59.

Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια Εταιρεία ή αρνηθεί το δώρο του μετά από διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την στιγμή που έχει ειδοποιηθεί μέσω instagram, τότε η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο νικητή και προχωρά στην παράδοση του δώρου στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα.

7. Ακύρωση Συμμετοχής
Οποιοδήποτε συμμετέχων, ακόμη και ο νικητής, μπορεί να ακυρωθεί σε οποιοδήποτε στάδιο, αν υπάρξει έστω και ένας από τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους παρόντες όρους, (β) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές, (γ) σε περίπτωση που τα στοιχεία του είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της Διοργανώτριας Εταιρείας ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα ή συντρέχει άλλη παρόμοια περίπτωση.

8. Συμμετοχή του Χρήστη σε Διαφημιστικά Προγράμματα
Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους Δικτυακούς τους Τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της, καθώς και να προβεί σε χρήση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων για μελλοντικές διαφημιστικές ενέργειες όπως αποστολή newsletter. Οι χρήστες με την συμμετοχή τους, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, δίνει το δικαίωμα στην Διοργανώτρια Εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να ζητήσει την επιστροφή του.

9. Υποχρεώσεις της Εταιρείας
Μετά το πέρας του Διαγωνισμού και της παράδοσης του δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρείας παύει να υφίσταται. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η Εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων χρηστών ούτε έναντι του νικητή. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα της Διοργανώτριας Εταιρείας. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού.

10. Έγκυρη συμμετοχή
Να έχουν ακολουθηθεί σωρευτικά τα βήματα που περιγράφονται στο άρθρο 2 των παρόντων.
Για την έγκυρη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, προσώπου ανηλίκου ή περιορισμένης δικαιοπρακτικής ικανότητας, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους των νομίμων αντιπροσώπων του, οι οποίοι, σε περίπτωση νίκης, είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο του.

Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από την Διοργανώτρια Εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική (χωρίς να φέρει αυτή το βάρος της απόδειξης), τότε αυτή θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από τον Διαγωνισμό.

Σε περίπτωση δε που του έχει παραδοθεί το δώρο, η Διοργανώτρια Εταιρεία θα δικαιούται να διεκδικήσει την επιστροφή του από τον συμμετέχοντα στην κατάσταση που του παραδόθηκε με δικά του έξοδα εντός 5 ημερών από τη σχετική ειδοποίησή του ή, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, την αξία του δώρου τοις μετρητοίς.

11. Προσωπικά Δεδομένα
Για την διενέργεια του Διαγωνισμού δεν απαιτείται η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που δηλώνονται στην Σελίδα κατά τα ανωτέρω. Εντούτοις, κατά την παράδοση του δώρου η Διοργανώτρια Εταιρεία δύναται να ζητά από κάθε νικητή περαιτέρω στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται για τον συμμετέχοντα (α) ανεπιφύλακτη συναίνεση στην χρήση από την Διοργανώτρια Εταιρεία των πληροφοριών που ο συμμετέχων κοινοποιεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και (β) συναίνεση στην δημοσίευση από την Διοργανώτρια Εταιρεία του ονόματος και επωνύμου του νικητή της κλήρωσης, των δεδομένων που αναφέρονται στον όρο 8, καθώς και της φωτογραφίας του.

12. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων
Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να ματαιώσει τον Διαγωνισμό ή / και να τροποποιήσει όλους τους παρόντες όρους ή / και να αντικαταστήσει το δώρο με κάποιο άλλο δώρο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Σελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης / αντικατάστασης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Η Πράξη Ανάκλησης ή η πράξη τροποποίησης των όρων με νέους θα εγχειρισθούν στην ως άνω Συμβολαιογράφο Φιλιππιάδας Τερέζα Ι. Κλίτσα.
Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να λάβει αντίγραφο των όρων του διαγωνισμού, της τυχόν τροποποιήσεις αυτού ή ακόμη της πράξης ανάκλησης αυτού, με δικά του έξοδα, από την ως άνω συμβολαιογράφο στην οποία είναι κατατεθειμένα τα έγγραφα σχετικά με το διαγωνισμό.

13. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Ο Διαγωνισμός και οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και κάθε (συμβατική ή εκ του νόμου) διαφορά πηγάζουσα από ή σχετική με τους παρόντες όρους υπάγεται αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή κάποιου όρου του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα απευθύνεται, πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, στην Διοργανώτρια Εταιρεία, η οποία θα καταβάλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς.

14. Αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων
Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων από κάθε συμμετέχοντα και τη συνακόλουθη παραίτηση αυτού από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr