Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Αντηλιακά με συστατικά φιλικά προς στη θαλάσσια ζωη!

Αντηλιακά με συστατικά φιλικά προς στη θαλάσσια ζωη!
Η KORRES στη συνεχόμενη Skin + Sea Conscious προσπάθειά της, αναπτύσσει αντηλιακά αποφεύγοντας τις σιλικόνες που δεν βιοδιασπώνται όπως και τα αντηλιακά φίλτρα με δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή.
 
Παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια αυτή μέσα από συνεργασία με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, στόχος της οποίας η προστασία των θαλασσών και η επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «θαλάσσια δάση» παίζουν μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Το είδος Posidonia oceanica είναι ενδημικό, δηλαδή συναντάται μόνο στη Μεσόγειο και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών μας, ενώ αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τα θαλάσσια λιβάδια και τα άλλα αντίστοιχα παράκτια οικοσυστήματα απορροφούν έως και 35 φορές περισσότερο άνθρακα συγκριτικά με τα τροπικά δάση, συχνά αποκαλούμενο και ως «μπλε άνθρακα». Θεωρούνται οι «πνεύμονες της Μεσογείου». Κάθε τετραγωνικό μέτρο ενός υγιούς λιβαδιού παράγει ημερησίως έως και 20 λίτρα οξυγόνου για τις θάλασσες και την ατμόσφαιρα.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών στις 8 Ιουνίου, θυμόμαστε τη σημασία της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση. Η KORRES υποστηρίζει ενεργά το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος σε αυτή την αποστολή μέσα από τις αντηλιακές σειρές KORRES Γιαούρτι και KORRES Κόκκινο Σταφύλι.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.