18568 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 18568 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Αθλείσαι; Έχεις πόνο στα γόνατα; Έχουμε τη λύση

Σε ανθρώπους με ενοχλήσεις στα γόνατα, το πιο χαρακτηριστικό σημείο είναι ο πόνος στα δύο ή στο ένα γόνατο ειδικά στην προσπάθεια να κατέβουν κάποια σκάλα όπως έδειξε μια πρόσφατη μελέτη από την Αυστραλία.

Προοδευτικά  ο πόνος γίνεται πιο έντονος και παρουσιάζεται ένα άλλο χαρακτηριστικό είδος πόνου που είναι ο πόνος του γόνατος στο ξεκίνημα μιας κίνησης μετά από ακινησία.

Δηλαδή αφού καθίσει κάποιος κάπου και ξεκουραστεί για κάποιο χρονικό διάστημα
(από 15 λεπτά μέχρι 1 ώρα) προσπαθεί να σηκωθεί και να περπατήσει και το γόνατό του για τα πρώτα 5-10 βήματα “αρνείται” να τον ακολουθήσει, πονά πολύ και είναι μαγκωμένο. Μετά σιγά σιγά ελευθερώνεται και ο ασθενής περπατά ελεύθερα.

Στη συνέχεια και όσο η νόσος επιδεινώνεται, η εξέλιξή της προκαλεί κρίσεις αρθρίτιδας που ακολουθούνται από μεσοδιαστήματα ηρεμία
ς.Οι κρίσεις χαρακτηρίζονται από πόνο, πρήξιμο και δυσκαμψία και διαρκούν στα αρχικά στάδια της νόσου για 15-30 ημέρες.
Βέβαια, οι κρίσεις
θα επαναληφθούν όταν ο ασθενής κουράσει ή τραυματίσει το γόνατό του ή αυξήσει το βάρος του σώματός του. Σε προχωρημένη νόσο ο ασθενής αισθάνεται πως όταν περπατά είναι σαν να τρίζει το γόνατό του.

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση των πρώτων ενοχλήσεων είναι πολύ σημαντική.

Εκτός από τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνονται για περιορισμένο χρόνουπάρχουν συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για τις καταστάσεις αυτές.

Το πιο εξελιγμένο στην έρευνα και με δική του πατέντα είναι το
Syalox 300 Plus με ελβετικό υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας, κατά πολύ μεγαλύτερης ποσότητας από ό,τι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα. Το Syalox περιέχει και μποσβέλλια, ένα φυτικό αλλά αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό χωρίς τις παρενέργειες των γνωστών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Το Syalox 300 Plus βοηθάει άμεσα όλες τις αρθρώσεις χωρίς καμία παρενέργεια. Μάθε
περισσότερα στο www.osteoarthritida.com
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr