Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Superfoods

Στις αρχές του 2003 ξεκίνησε την πορεία της η Astra Medical Hellas Superfoods. Ιδρυτής της είναι ο κος Ιωάννης Λιακόπουλος. Είναι μία από της πληρέστερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των φυτικών συμπλήρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του φαρμακευτικού και του ιατρικού χώρου. Τα προϊόντα της είναι καινότόμα, ασφαλή, προσιτά, ποιοτικά και χρήσιμα. Δημιουργεί εξ ολοκλήρου δικά της προϊόντα αποφεύγοντας τις απομιμήσεις ξένων εταιρειών.

Τα προίόντα της είναι από εξαιρετικές φυτικές και φυσικές πρώτες ύλες με όλες τις ποιοτικές διαδικασίες παραγωγής. Παρασκευάζονται και αποθηκεύονται σε κλιματιζόμενο χώρο. Η αποθήκευση και η συσκευασία τους είναι άψογη.

Στόχος της Superfoods είναι να επιτυγχάνει την καλύτερη επιλογή προϊόντων και να ικανοποιει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.