Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Superfoods

Παρουσίαση Superfoods

Στις αρχές του 2003 ξεκίνησε την πορεία της η Astra Medical Hellas Superfoods. Ιδρυτής της είναι ο κος Ιωάννης Λιακόπουλος. Είναι μία από της πληρέστερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των φυτικών συμπλήρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του φαρμακευτικού και του ιατρικού χώρου. Τα προϊόντα της είναι καινότόμα, ασφαλή, προσιτά, ποιοτικά και χρήσιμα. Δημιουργεί εξ ολοκλήρου δικά της προϊόντα αποφεύγοντας τις απομιμήσεις ξένων εταιρειών.

Τα προίόντα της είναι από εξαιρετικές φυτικές και φυσικές πρώτες ύλες με όλες τις ποιοτικές διαδικασίες παραγωγής. Παρασκευάζονται και αποθηκεύονται σε κλιματιζόμενο χώρο. Η αποθήκευση και η συσκευασία τους είναι άψογη.

Στόχος της Superfoods είναι να επιτυγχάνει την καλύτερη επιλογή προϊόντων και να ικανοποιει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή.