Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Intermed - The Skin Pharmacist

Η Σύγχρονη Προσέγγιση στη Δερματική Φροντίδα: Τhe Skin PharmacistΣτον κόσμο της σύγχρονης δερματολογίας, η σειρά προϊόντων The Skin Pharmacist των Εργαστηρίων Intermed αναδεικνύεται ως ένας πολύτιμος σύμμαχος για την υγεία και ομορφιά του δέρματος. Με την εξειδικευμένη γνώση και την καινοτόμο τεχνολογία, τα προϊόντα της σειράς αντιμετωπίζουν με ακρίβεια και φροντίδα μια ευρεία γκάμα δερματικών ζητημάτων, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.

Από την ενυδάτωση μέχρι την αντιγήρανση, η γκάμα των προϊόντων The Skin Pharmacist καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Η σειρά HYDRA BOOST εστιάζει στη βαθιά ενυδάτωση και βελτίωση της υφής του δέρματος, ενώ η AGE ACTIVE προσφέρει λύσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Για το ευαίσθητο δέρμα, η σειρά SENSITIVE SKIN προσφέρει υποαλλεργικές φόρμουλες που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν, ενώ η CITY DETOX είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση λόγω ρύπανσης και ακτίνων UV. Η σειρά SOS αποτελεί μια μοναδική κατηγορία στα φαρμακεία, προσφέροντας γρήγορη, άμεση ανακούφιση αντιμετωπίζοντας διάφορες δερματικές διαταραχές.

Η αποστολή του The Skin Pharmacist να προσφέρει ποιοτική φροντίδα στο δέρμα δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα. Η μάρκα έχει αρχίσει να επεκτείνεται σε ευρωπαϊκές αγορές, με σκοπό να κάνει τα προϊόντα της προσιτά σε ένα ευρύτερο κοινό. Αυτή η επέκταση αντανακλά την πίστη της εταιρείας στην αξία της παροχής λύσεων φροντίδας του δέρματος που είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικές και προσβάσιμες, διατηρώντας πάντα την εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας που εγγυάται η τεχνολογία InterTech.

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την δέσμευση για καινοτομία, καθιστά την InterMed και την σειρά The Skin Pharmacist κορυφαίους στον τομέα της δερματολογικής φρο

Η Σύγχρονη Προσέγγιση στη Δερματική Φροντίδα: Η Φιλοσοφία της The Skin Pharmacist


Η επιστήμη της δερματολογίας και η φαρμακευτική περίθαλψη συναντούν την κοσμετολογία στη σειρά προϊόντων The Skin Pharmacist της InterMed, αποτελώντας μια καινοτόμο προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος. Η InterMed, με έδρα την Ελλάδα, αναπτύσσει προϊόντα που στοχεύουν στην επίλυση διαφορετικών δερματολογικών προβλημάτων, από την ευαίσθητη επιδερμίδα μέχρι την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης και την προστασία από την αστική ρύπανση.

Η σειρά προϊόντων The Skin Pharmacist είναι εμπνευσμένη από την ανάγκη για αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας. Αυτή η προσέγγιση ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα που παρέχουν όχι μόνο αισθητικά αλλά και θεραπευτικά οφέλη.

Η ποικιλία των προϊόντων περιλαμβάνει τις εξής σειρές:

  • Hydra Boost: Για εντατική ενυδάτωση και βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Sensitive Skin: Υποαλλεργικά προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ευαίσθητων δερμάτων.
  • Age Active: Προϊόντα που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • City Detox: Σειρά που βοηθά στην αποτοξίνωση και προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση λόγω ρύπανσης και UV ακτινοβολίας.
  • SOS Line: Προσφέρει άμεση ανακούφιση σε διάφορες δερματικές διαταραχές όπως σπυράκια, τσιμπήματα, εγκαύματα και ερεθισμούς.


Η ανάπτυξη της The Skin Pharmacist στην ευρωπαϊκή αγορά και η επικέντρωση στην παροχή λύσεων που βασίζονται στη συμβουλευτική των φαρμακοποιών αντανακλούν την επιθυμία της εταιρείας να προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα δέρματος με την υπογραφή των ειδικών στον τομέα της υγείας.