Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Συμπληρώματα για το Στομάχι

12 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Συμπληρώματα για το Στομάχι

Τα συμπληρώματα για το στομάχι αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα στην ενίσχυση της γαστρεντερικής υγείας. Στην κατηγορία "συμπληρώματα για το στομάχι," θα βρείτε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η καούρα, η δυσπεψία ή το φούσκωμα, είτε θέλετε να ενισχύσετε τη συνολική υγεία του πεπτικού σας συστήματος, τα συμπληρώματα για το στομάχι μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν συμπληρώματα που προάγουν την καλή πέψη, ανακουφίζουν από τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, και συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής του στομάχου. Τα συμπληρώματα για το στομάχι που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν φυσική υποστήριξη στη βελτίωση των συμπτωμάτων του στομάχου, όπως ο πόνος και η δυσφορία.

Ανακαλύψτε τα συμπληρώματα για το στομάχι που περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά, προβιοτικά και πεπτικά ένζυμα, όλα με στόχο να βελτιώσουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Προστατέψτε την ευαίσθητη ισορροπία του στομάχου σας με τα κατάλληλα συμπληρώματα για το στομάχι, τα οποία θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο ανάλαφροι και άνετοι μετά από κάθε γεύμα.

Είτε ψάχνετε για προληπτική φροντίδα είτε για άμεση ανακούφιση, τα συμπληρώματα για το στομάχι θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγεία του πεπτικού σας συστήματος σε άριστη κατάσταση.