Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Προβιοτικά για Παιδιά

18 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τα προβιοτικά για παιδιά είναι συμπληρώματα σχεδιασμένα για την ενίσχυση της υγείας του πεπτικού συστήματος των παιδιών. Με τα προβιοτικά για παιδιά, παρέχεται ένας τρόπος για να ενισχυθεί η ισορροπία των καλών βακτηρίων στο έντερο, βοηθώντας το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Τα προβιοτικά είναι γνωστά για την υποστήριξη της πέψης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την πρόληψη διαταραχών, όπως η διάρροια, που μπορεί να εμφανιστεί λόγω αντιβιοτικής θεραπείας ή λοιμώξεων.

Οι επιλογές προβιοτικών για παιδιά είναι συνήθως προσαρμοσμένες στις διατροφικές τους ανάγκες, με φιλικές προς τα παιδιά γεύσεις ή μορφές, όπως μασώμενες ταμπλέτες ή σκόνη που μπορεί να προστεθεί σε τρόφιμα ή ποτά.

Επιλέγοντας το κατάλληλο προβιοτικό για παιδιά, βεβαιωθείτε ότι είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη δική τους ηλικιακή ομάδα και περιέχει ασφαλείς και αποτελεσματικούς συνδυασμούς προβιοτικών στελεχών.