Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

NYX Professional Makeup

Best sellers

115 Cares
115 Cares
14.22€
Σε 24 επιλογές
62 Cares
62 Cares
7.70€
Σε 22 επιλογές
104 Cares
104 Cares
12.83€
Σε 15 επιλογές
48 Cares
48 Cares
5.96€
44 Cares
Top Seller
44 Cares
5.51€
Σε 22 επιλογές
97 Cares
97 Cares
12.04€
Σε 24 επιλογές
73 Cares
73 Cares
9.05€
Σε 34 επιλογές

Παρουσίαση NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup: Η Ιστορία ενός Πρωτοπόρου Brand

Από το Λος Άντζελες στην Καρδιά της Ομορφιάς

Η NYX Professional Makeup, ένα brand που εκφράζει το πνεύμα του Λος Άντζελες με κάθε του δημιουργία, είναι η ζωντανή απόδειξη πως το μακιγιάζ μπορεί να είναι ταυτόχρονα προσιτό και υψηλής ποιότητας. Γεννημένη στην πόλη των ονείρων και της δημιουργικότητας, η NYX ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση που έθεσε ως στόχο να προσφέρει στους επαγγελματίες του μακιγιάζ προϊόντα με εξαιρετική πιστοποίηση και διαθεσιμότητα. Με την πάροδο των ετών, απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση και έγινε μέρος του ομίλου L'Oréal, επεκτείνοντας το οράματά της σε διεθνές επίπεδο​.

Πολυπολιτισμικότητα και Δημιουργικότητα: Οι Βασικοί Πυλώνες

Η εταιρεία αντικατοπτρίζει την πολυπολιτισμικότητα και τη δημιουργικότητα του Λος Άντζελες, αξιοποιώντας την ποικιλομορφία και την αυτοέκφραση ως κύριες πηγές έμπνευσης. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με προσιτές τιμές, η NYX προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο να εκφράσει την προσωπικότητά του μέσω του μακιγιάζ. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να κάνει την τέχνη του μακιγιάζ προσβάσιμη σε όλους, ανεξαρτήτως επαγγελματικού background ή εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς​.

Η NYX Professional Makeup αποτελεί πλέον ένα σύμβολο της σύγχρονης ομορφιάς, προωθώντας την ιδέα ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από την ελευθερία της έκφρασης και την αγκαλιάζει σε όλες τις μορφές της. Από το Λος Άντζελες στον υπόλοιπο κόσμο, το μήνυμα της NYX είναι ξεκάθαρο: κάθε άνθρωπος έχει τη δύναμη να εκφράσει τον εαυτό του μέσα από το μακιγιάζ, και το brand είναι εδώ για να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και προσιτή.