Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

NYX Professional Makeup

Παρουσίαση NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup, γνωστή και ως NYX, είναι μια κορυφαία μάρκα μακιγιάζ που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ υψηλής ποιότητας και προσιτού κόστους για επαγγελματική και καθημερινή χρήση. Από σκιές ματιών και eyeliners, μέχρι κραγιόν και foundation, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις τελευταίες τάσεις και εμφανίσεις στο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα είναι εύχρηστα και με μεγάλη διάρκεια.
Η δέσμευσή μας στην ποιότητα είναι εμφανής στη χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας, όπως οι χρωστικές, που επιλέγονται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν ζωηρό και μακροχρόνιο χρώμα. Τα προϊόντα μας είναι επίσης χωρίς σκληρότητα και υποαλλεργικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Στη NYX, κατανοούμε τη σημασία της παροχής των καλύτερων δυνατών προϊόντων μακιγιάζ για την υποστήριξη της ομορφιάς και της αυτοέκφρασής σας. Γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ για μια ποικιλία εμφανίσεων μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένων φυσικών, τολμηρών και καλλιτεχνικών. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων συμβουλών και συστάσεων για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε τη NYX για όλες τις ανάγκες μακιγιάζ σας.