Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Korres

Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο της KORRES: Φυσική Ομορφιά από την Ελλάδα

Η KORRES, μία εταιρεία που έχει ριζώσει βαθιά στην ελληνική φύση και τις παραδόσεις, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ομορφιάς που εκτείνεται από την περιποίηση δέρματος μέχρι την αποκατάσταση των μαλλιών και τη διατροφική συμπλήρωση​​. Οι κατηγορίες των προϊόντων είναι πλούσιες και καλύπτουν κάθε ανάγκη: από την ενυδάτωση και τη φροντίδα του προσώπου, μέχρι την προστασία από τον ήλιο, την περιποίηση του σώματος, τη φροντίδα των μαλλιών και τα αρώματα, ενώ δεν λείπουν και ειδικές κατηγορίες για μακιγιάζ και βρεφική φροντίδα​.

Η φιλοσοφία της KORRES βασίζεται στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ελλάδας, μεταφράζοντας τις παραδόσεις και τη γνώση που προέρχονται από τη φύση σε επιστήμη, για να παραδώσει προϊόντα με συγκεκριμένα οφέλη. Από τη σπορά ως το δέρμα, η KORRES υπερηφανεύεται για τις ελληνικές της ρίζες, προσφέροντας προϊόντα που εμπνέονται και παράγονται με βάση την ελληνική φλόρα​​.

Κάθε αγορά μέσω της KORRES σας προσφέρει πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε πλήρης μεγέθους προϊόντα, με τους πόντους να ισούνται με έως και 1.5 φορές την αξία σε δολάρια. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο αγάπης και εκτίμησης που δεν ανταμείβει μόνο τους πελάτες, αλλά και τις αγροτικές κοινότητες και τον πλανήτη​​.

Η δέσμευση της KORRES για τη φυσική ομορφιά και τη βιωσιμότητα την καθιστά έναν αξιοσημείωτο παίκτη στον κόσμο της καλλυντικής, αναδεικνύοντας την ελληνική παράδοση στη φροντίδα της ομορφιάς σε παγκόσμιο επίπεδο.