Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Korres

Παρουσίαση Korres

Η KORRES ιδρύθηκε το 1996 και έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας. Γεννήθηκε από το φαρμακοποιό Γιώργο Κορρέ που πιστεύει στη δύναμη των φυσικών συστατικών και τη Λένα Κορρέ, Χημικό Μηχανικό που πιστεύει ότι η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για επιστημονικές ανακαλύψεις.

Με την Ελλάδα, τη Φύση και την Επιστήμη στο επίκεντρο, η KORRES προσφέρει ασφαλή, αποτελεσματικά, φυσικά προϊόντα. Ακολουθώντας τη συνείδησή της από την αρχή της ίδρυσής της, έχει καταφέρει να τελειοποιήσει τον πλήρη κύκλο των αξιακών επιλογών της. Ένας κύκλος που ξεκινά από τη φύση, καταλήγει στην επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρει στον πλανήτη, στις κοινωνικές ομάδες, σε μας και τους αγαπημένους μας. Αυτή τη διαδρομή ακολουθούν και τα 6 KORRES Labs για τα οποία αναλαμβάνει την ευθύνη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab και το Recycle Lab.

Στον πυρήνα αυτών βρίσκεται το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές. Η zero-waste εκχύλιση των βοτάνων. Η εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών. Η ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών. Οι sustainable τρόποι παραγωγής. Η έμφαση στις βιώσιμες συσκευασίες. Η μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα.

Στην Korres, ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει Έρευνα, Καλλιέργεια, Συγκομιδή, Εκχύλιση, Ανάπτυξη, Παραγωγή, Συσκευασία και Ανακύκλωση, εξασφαλίζοντας μια συνεχή διαδικασία με έμφαση στην ευθύνη και την ποιότητα σε κάθε στάδιο. Η αποστολή μας εστιάζει σε έναν κύκλο βιώσιμων και ηθικών επιλογών, από την αρχική καλλιέργεια μέχρι την ανακύκλωση της συσκευασίας, προσφέροντας ένα προϊόν που αντικατοπτρίζει τις αξίες μας.

Για την επίτευξη αυτού του οράματος, έχουμε δημιουργήσει έξι εξειδικευμένα εργαστήρια, κάθε ένα από τα οποία επικεντρώνεται σε διαφορετικές διαστάσεις της παραγωγικής μας διαδικασίας. Η προσέγγισή μας βασίζεται στην αρχή της ηθικής και της ποιότητας, με συνεργασίες που εκτείνονται από μικροκαλλιεργητές βιολογικής γεωργίας έως αγροτικούς συνεταιρισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η στήριξη που προσφέρουμε είναι ολοκληρωμένη, καλύπτοντας οικονομικές, επιστημονικές και προσωπικές ανάγκες.

Ένα από τα εργαστήρια μας, το Εργαστήριο Εκχυλίσεων, αντικατοπτρίζει την πενταετή προσπάθειά μας να αναπτύξουμε μια περιβαλλοντικά φιλική διαδικασία εκχύλισης σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Χρησιμοποιούμε φυσικούς διαλύτες και μετατρέπουμε τα υπολείμματα σε βιολογικό λίπασμα, προάγοντας μια διαδικασία μηδενικών αποβλήτων.

Στην πρωτογενή έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, εστιάζουμε στην ανακάλυψη και χρήση ισχυρών φυσικών συστατικών, αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες για τη δημιουργία προϊόντων με ορατά αποτελέσματα. Η συνεχής έρευνα και η συνεργασία με κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα μας επιτρέπουν να προωθούμε την εξέλιξη της γνώσης στα φυσικά συστατικά.

Η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται στη φιλοσοφία της φυσικότητας, με έναν σαφή στόχο: τη δημιουργία φυσικών, αποτελεσματικών και ασφαλών συνθέσεων που δεν κάνουν συμβιβασμούς σε κανένα επίπεδο. Η δέσμευσή μας για κλινικά αποτελεσματικά προϊόντα συνοδεύεται από την προσοχή στην αισθητική, την υφή και τη μυρωδιά των προϊόντων μας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φυσικής ομορφιάς.

Τέλος, η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα εκτείνεται και στην ανακύκλωση, όπου συλλέγουμε και μετατρέπουμε τις άδειες συσκευασίες σε πολύτιμη πρώτη ύλη, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για έναν πιο καθαρό πλανήτη. Η προσέγγιση αυτή αντανακλά την ολιστική μας φιλοσοφία και τη δέσμευσή μας για έναν κόσμο όπου η ομορφιά συναντά την ευθύνη.