Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

HIPP

Παρουσίαση HIPP

Προς το τέλος του περασμένου αιώνα, ο Joseph Hipp (1867-1926), με καταγωγή από το Günzburg στο Δούναβη, εργαζόταν στο Pfaffenhofen, σε ένα κατάστημα με αντικείμενο την παραγωγή γλυκών και την κατασκευή κεριών το οποίο και λίγο αργότερα απέκτησε. Το 1897, παντρεύεται με τη Maria Ostermayer.

Στα μέσα του 20ού αιώνα, ο Georg Hipp, ένας εκ των γιων του Joseph, σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα, αποφάσισε να μπει στη βιομηχανική παραγωγή των παιδικών τροφών με φυσικές μεθόδους, χωρίς δηλαδή τη χρήση χημικών λιπασμάτων.

Ο Georg HiPP ήταν ένθερμος υποστηρικτής της φιλοσοφίας του Ελβετού γιατρού Dr. Hans Müller, που ανέπτυξε την ιδέα της βιολογικής παραγωγής και είχε τη βαθιά πεποίθηση ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι ότι πιο υγιεινό για τα βρέφη.

Έτσι, μετέτρεψε την οικογενειακή φάρμα, που βρισκόταν μεταξύ Pfaffenhofen & Ehrensberger Hof, σε φάρμα παραγωγής λαχανικών βασιζόμενη στις απαιτήσεις της βιολογικής καλλιέργειας. Μετά το θάνατο του Georg HiPP το 1967, ο γιος του Claus ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης ο οποίος αφοσιώθηκε στην ιδέα της βιολογικής παραγωγής και την ανέπτυξε βήμα-βήμα.

Όντας πρωτοπόρος στη βιολογική καλλιέργεια, ο Claus HiPP ξεκίνησε να μιλά και σε άλλους αγρότες για τη βιολογική καλλιέργεια (επισκέφθηκε κάθε φάρμα ξεχωριστά), προσπαθώντας να πείσει τους αγρότες για τις ιδέες του. Σταδιακά και μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να πάρει τους αγρότες με το μέρος του και να αναπτύξει, βάση συμβολαίου, ένα δίκτυο βιολογικών παραγωγών που συνδέονταν και συνδέονται όλοι με σύμβαση και ακολουθούν τους κανόνες της βιολογικής παραγωγής φρούτων, λαχανικών και κρέατος.

Σήμερα, η εταιρεία HiPP με κεντρικό slogan : Το καλύτερο από τη φύση, το καλύτερο για τη φύση, αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πιστοποιημένων βιολογικών πρώτων υλών στον κόσμο.  

Γιατί HiPP για το μωράκι σας

Οι παιδικές τροφές HiPP είναι φτιαγμένες μόνο με τα πιο αγνά υλικά της φύσης, γι’ αυτό και έχουν τεθεί αυστηροί και συγκεκριμένοι όροι παραγωγής στα συμβόλαια με τους βιολογικούς παραγωγούς συνεργάτες της.Η ταυτοποίηση με ειδική σήμανση στα ζώα που εκτρέφονται για λογαριασμό της HiPP δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να ανιχνεύεται εύκολα οποιαδήποτε στιγμή η προέλευση του κρέατος. Πρώτης προτεραιότητας είναι και η ασφάλεια του κρέατος που χρησιμοποιείται στις παιδικές τροφές της HiPP. Οι προδιαγραφές βιολογικής πιστοποίησης της HiPP δεν πληρούν μόνο τα κριτήρια που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά καλύπτουν και μια σειρά επιπλέον ελέγχων που η ίδια έχει καθιερώσει.

Οι σωστοί κανόνες υγιεινής που ακολουθεί όλο το προσωπικό της HiPP αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την άρτια παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας.

Οι παραγωγικές μονάδες της HiPP είναι από τις πιο εξελιγμένες στην Ευρώπη.

Η νέα γενιά γαλάτων HiPP Bio Combiotic εμπνευσμένη από το μητρικό γάλα περιέχει:

  • Προβιοτικά από φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος (ΗiPP 1 & 2)
  • Πρεβιοτικά (GOS)
  • Πολύτιμα λιπαρά οξέα Ω3 & Ω6

Η νέα γενιά γαλάτων HiPP Bio Combiotic:

  • Είναι Βιολογικής παραγωγής
  • Διατίθεται σε νέες πρακτικές οικολογικές συσκευασίες των 600γρ.