Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Health Aid

Παρουσίαση Health Aid

H PHARMA CENTER -με κέντρο το φαρμακείο εισάγει τα φυσικά Συμπληρώματα Νέας Γενιάς της Health Aid -made in England – που είναι πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής Συμπληρωμάτων Υγείας στην Αγγλία με δυναμική διεθνούς ανάπτυξης.

Η καθιέρωση και η εξέλιξη της σειράς Health Aid στα ελληνικά φαρμακεία οφείλεται στις πρωτοποριακές συνθέσεις και συσκευασίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες με ειδίκευση στις συνθέσεις – formulas – διαφορετικών συστατικών και συνεργιστικό αποτέλεσμα για συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας, με προληπτική, κατασταλτική και φυτοθεραπευτική δράση, εφαρμόζοντας την αρχή PREVENTION IS BETTER THAN CURE.

Η χρήση των διαφορετικών σκευασμάτων Health Aid ανατρέπει την επικρατούσα άποψη «ένα προϊόν για όλα» σε «ιδανικό εξατομικευμένο σκεύασμα», δηλαδή συνδυασμοί συστατικών για συγκεκριμένα προβλήματα και λύσεις.

Η σειρά περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά, διαιτητικά, βότανα, αντιοξειδωτικά, βελτιωτικά διάθεσης, προϊόντα για τις αρθρώσεις , την καρδιά και την ομορφιά. Στα ελληνικά φαρμακεία κυκλοφορούν 200 διαφορετικά σκευάσματα με γνώμονα τις διατροφικές συνήθειες, τον τρόπο ζωής και τις κλιματολογικές συνθήκες, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες των Συμπληρωμάτων Υγείας.

Η PHARMA CENTER ΑΕ εγγυάται την σωστή επιλογή προϊόντων για τις ιδιαιτερότητες της χώρα μας, την αποκλειστική εισαγωγή από τον παραγωγό HEALTH AID HOUSE, LONDON, ENGLAND και την διανομή άμεσα μέσω ειδικευμένων συνεργατών, μέσω φαρμακαποθηκών και συνεταιρισμών σε όλα τα φαρμακεία.