Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Garden

H GARDEN είναι μια Ελληνική εταιρία καλλυντικών, που εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης, θεωρώντας την ομορφιά ως αποτέλεσμα εσωτερικής ισορροπίας και σύνδεσης με το περιβάλλον μας.

Πηγή έμπνευσης του ονόματός μας;

Η επιθυμία μας να βάλουμε χρώμα μέσα στο φαρμακείο (και όχι μόνο) και να γεμίσουμε χαρά τον επισκέπτη.
Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κήπο πολύχρωμων αισθήσεων στο φαρμακείο με πρωταγωνιστή το παγώνι, που είναι και το λογότυπο μας, το υπέρτατο σύμβολο ομορφιάς και προστασίας. Φανταζόμαστε περήφανα παγώνια να χαράζουν χαρούμενα μονοπάτια σε ολάνθιστους κήπους σκορπίζοντας ομορφιά και να καθοδηγούν ευγενικά τους επισκέπτες.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη, στον δικό μας κήπο πολύχρωμων αισθήσεων, ερευνούμε και παράγουμε προϊόντα ομορφιάς με σεβασμό και εταιρική ευθύνη. Δημιουργούμε καλλυντικά που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε ηλικίας και κάθε φύλου, στην πλέον λογική σχέση ποιότητας-τιμής. Συνδυάζουμε την γνώση της βιοτεχνολογίας και αγνές πρώτες ύλες που μας δίνει απλόχερα η ελληνική γη, καταλήγοντας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Πίσω από την GARDEN βρίσκεται μια ομάδα που εργάζεται καθημερινά με στόχο τη δημιουργία καλλυντικών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες και ανάγκες του δέρματος. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, διενεργούνται διαρκώς ποιοτικοί έλεγχοι, ενώ απαγορεύονται οι δοκιμές σε ζώα, ακολουθώντας ρητά τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλα τα καλλυντικά GARDEN είναι δερματολογικά ελεγμένα και οφθαλμολογικά ελεγμένα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, διότι πιστεύουμε πως δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε ευχάριστα και αποτελεσματικά καλλυντικά, με κύριο μέλημα την πλήρη ασφάλεια μας. Επιπλέον τα καλλυντικά μας είναι κατάλληλα για vegans / vegetarians, άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του brand.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον δικό μας κήπο πολύχρωμων αισθήσεων και σας υποσχόμαστε ότι η εμπειρία αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.