Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Garden

Παρουσίαση Garden

H GARDEN είναι μια Ελληνική εταιρία καλλυντικών, που εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης, θεωρώντας την ομορφιά ως αποτέλεσμα εσωτερικής ισορροπίας και σύνδεσης με το περιβάλλον μας.

Πηγή έμπνευσης του ονόματός μας;

Η επιθυμία μας να βάλουμε χρώμα μέσα στο φαρμακείο (και όχι μόνο) και να γεμίσουμε χαρά τον επισκέπτη.
Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κήπο πολύχρωμων αισθήσεων στο φαρμακείο με πρωταγωνιστή το παγώνι, που είναι και το λογότυπο μας, το υπέρτατο σύμβολο ομορφιάς και προστασίας. Φανταζόμαστε περήφανα παγώνια να χαράζουν χαρούμενα μονοπάτια σε ολάνθιστους κήπους σκορπίζοντας ομορφιά και να καθοδηγούν ευγενικά τους επισκέπτες.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη, στον δικό μας κήπο πολύχρωμων αισθήσεων, ερευνούμε και παράγουμε προϊόντα ομορφιάς με σεβασμό και εταιρική ευθύνη. Δημιουργούμε καλλυντικά που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε ηλικίας και κάθε φύλου, στην πλέον λογική σχέση ποιότητας-τιμής. Συνδυάζουμε την γνώση της βιοτεχνολογίας και αγνές πρώτες ύλες που μας δίνει απλόχερα η ελληνική γη, καταλήγοντας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Πίσω από την GARDEN βρίσκεται μια ομάδα που εργάζεται καθημερινά με στόχο τη δημιουργία καλλυντικών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες και ανάγκες του δέρματος. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, διενεργούνται διαρκώς ποιοτικοί έλεγχοι, ενώ απαγορεύονται οι δοκιμές σε ζώα, ακολουθώντας ρητά τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλα τα καλλυντικά GARDEN είναι δερματολογικά ελεγμένα και οφθαλμολογικά ελεγμένα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, διότι πιστεύουμε πως δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε ευχάριστα και αποτελεσματικά καλλυντικά, με κύριο μέλημα την πλήρη ασφάλεια μας. Επιπλέον τα καλλυντικά μας είναι κατάλληλα για vegans / vegetarians, άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του brand.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον δικό μας κήπο πολύχρωμων αισθήσεων και σας υποσχόμαστε ότι η εμπειρία αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.