18039 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 18039 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Collagen Power

Προϊοντα Collagen Power

Πληροφορίες για την εταιρεία Collagen Power

Το COLLAGEN Pro-Active είναι το υγρό πόσιμο κολλαγόνο με πολλά ευεργετικά αποτελέσματα. Μειώνει την κυτταρίτιδα και το σωματικό βάρος. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και βοηθάει στις αθλητικές επιδόσεις. Βοηθά στο να αποκτήσετε γερά νύχια και μαλλιά, να κάνετε νεανική επιδερμίδα. Μειώνει την τριχόπτωση, ανανεώνει τα νεκρά κύτταρα, μειώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την μηχανική αντοχή των ιστών. Καταπολεμά την αρθρίτιδα και την οστεοπόρωση. Είναι απόλυτα ασφαλές προίόν και εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας και από την Αμερικάνική Υπηρεσία Τροφίμων.

Collagen Power:Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

 

Η Collagen Power χτίζει εδώ και χρόνια μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, αφού δεν στέκεται απλά στην εμπορική ανταλλαγή. Αντίθετα, με τις καινοτόμες συνθέσεις της, έχει κερδίσει τη θέση του φυσικού σύμμαχου κάθε ανθρώπου, ο οποίος έχει ανάγκη από μία καλύτερη ποιότητα ζωής, γεμάτη υγεία και ευεξία.

Η Collagen Power παρέχει δημιουργίες που ανταποκρίνονται σε αυτούς τους στόχους, με υψηλά κριτήρια αποτελεσματικότητας και εξειδικευμένα προϊόντα υγείας και κοσμετολογίας.

Η Collagen Power φέρνει στην ζωή του σύγχρονου ανθρώπου το κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την υγεία και τη φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού.

 

Το Κολλαγόνο

 

Το κολλαγόνο είναι το δεύτερο, έπειτα από το νερό, στοιχείο που βρίσκεται σε αφθονία στον οργανισμό μας και είναι σε μεγάλο υπεύθυνο για τη δημιουργία των μαλλιών, των νυχιών, της επιδερμίδας, για την αναπαραγωγή και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και για τη συγκρότηση των αρθρώσεων και των οστών. Αποτελεί μία πρωτεΐνη με κρίσιμο ρόλο στην ανθρώπινη ανάπτυξη, αφού αποτελεί το 30% του συνόλου των πρωτεϊνών μας. Δεν είναι όμως ανεξάντλητη!

Το κολλαγόνο μειώνεται σταδιακά μετά τα 25 χρόνια, σε ρυθμό 1,5% ετησίως, ενώ - κατά την ωρίμανση και αργότερα – το κολλαγόνο ελαττώνεται στις γυναίκες με πολύ πιο ταχύ ρυθμό απ’ ό,τι στους άνδρες.

 

Η αναγκαιότητα του Κολλαγόνου για τον οργανισμό του ανθρώπου

 

Η τόνωση και η ενίσχυσή του είναι απαραίτητη, για άνδρες και γυναίκες, αφού ευνοείται η διατήρηση, για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, της νεανικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, ενώ αυξάνεται η προστασία από τις αρθρίτιδες και τις παθήσεις των οστών. Το Κολλαγόνο παράλληλα καίει το λίπος, καθώς χρειάζεται ενέργεια για την αναπαραγωγή του, η οποία γίνεται κατά τις βραδινές ώρες. Η μείωση των αποθεμάτων όμως, με το χρόνο, καθιστά αναγκαίο τον ανεφοδιασμό του οργανισμού.

Στη μείωση των αποθεμάτων Κολλαγόνου στον οργανισμό επιδρούν ηλικιακοί παράγοντες, η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα, το υπερβολικό βάρος, η έλλειψη άσκησης ή η υπερβολική άσκηση.

Η σύγχρονη ιατρική, αλλά και ευρύτερα η επιστημονική κοινότητα θεωρούν πως το κολλαγόνο είναι η βάση για την αναδόμηση και ανάπλαση για τους πιο πολλούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.

 

Collagen Pro Active

 

Το υδρολυμένο Κολλαγόνο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή, καθώς είναι πόσιμο και δρα άμεσα και ταχύτερα. Η απορρόφηση του από τον οργανισμό γίνεται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Ταυτόχρονα περιέχει μαγνήσιο, το οποίο βοηθά στην ενσωμάτωση ασβεστίου και βιταμίνη D, βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας και στη ρύθμιση του μεταβολισμού, καθώς και Πυρίτιο, το οποίο έχει συμβολή στην ενίσχυση των ιχνοστοιχείων που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός.

Είναι προϊόν εγκεκριμένο από την Αμερικανική Υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας και κυκλοφορεί με επιτυχία και ασφαλή αποτελέσματα εδώ και χρόνια, σε μεγάλε αγορές, όπως είναι οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ισπανία κ.λπ.

 

Το  Collagen Pro Active κάνει καλό στην υγεία και στην ομορφιά

 

Το Collagen Pro Active είναι αποτελεσματικό και προσφέρει δύναμη στον οργανισμό, νεανικότητα και φροντίδα.

Επιδρά θετικά στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων, τις λιπαίνει, μειώνει τους πόνους και τις φλεγμονές τους, ελαττώνει τη δυσκαμψία τους, και συντελεί στην βελτίωση της δομής τους.

Το Collagen Pro Active συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος.

Έχει θετική επίδραση στη μείωση της τριχόπτωσης και καταπολεμά τα συμπτώματα της ουλίτιδας.

Το Collagen Pro Active έχει θετική συμβολή, εκτός από την προσθήκη λάμψης και φροντίδας της επιδερμίδας, και στην αντιμετώπιση παθήσεων του δέρματος, όπως είναι η ψωρίαση.

Το Collagen Pro Active περιέχει 8 από τα 9 βασικότερα αμινοξέα του οργανισμού κι έτσι αποτελεί ένα από τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής των ατόμων που αθλούνται και γυμνάζονται.

 

Η επιστημονική μελέτη και έρευνα επιβεβαιώνει τα ευεργετικά αποτελέσματα του

 

Το Collagen Pro Active συμβάλλει θετικά στη ανάπλαση των ιστών, των χόνδρων αλλά και των συνδέσμων, παρέχει ενέργεια, υγεία και ευεξία. Πολλοί υποστηρίζουν πως αποτελεί το βασικό ατού για μια ισορροπημένη ανάπτυξη, για μακροζωία και ομορφιά.

Δεν έχει παρενέργειες και πετυχαίνει σύντομα αποτελέσματα, έπειτα από συνεχή χρήση 8-12 εβδομάδων.

Το Collagen Pro Active είναι ένα φυσικό προϊόν του οποίου η αποτελεσματικότητα αυξάνει σε συνάρτηση με τη συνεπή χρήση και αποτελεί προϊόν που έχει εγκριθεί ακριβώς για μακροχρόνια χρήση, γιατί είναι διαρκής και σε βάθος χρόνου η ανάγκη ανεφοδιασμού του οργανισμού με τα συστατικά του.

Οι έρευνες και οι κλινικές μελέτες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί έχουν επιβεβαιώσει το συμπέρασμα ότι η το Κολλαγόνο και ιδιαίτερα η πόσιμη μορφή του έχει ευεργετική επίδραση για την υγεία του οργανισμού, για την υγεία των αρθρώσεων, των οστών και του δέρματος, για την ποιότητα των μαλλιών και των νυχιών, για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας.

Συνολικά όλες οι μελέτες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως η μακροχρόνια χρήση του ευνοεί τον άνθρωπο, την υγεία και την ομορφιά του, μελέτες που έγιναν στα πιο μεγάλα ερευνητικά κέντρα και σε διάσημα Πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου και του Würzburg της Γερμανίας και αλλού.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr