Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Chicco

Παρουσίαση Chicco

Η CHICCO είναι Ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1958 και ανήκει στον όμιλο της ARTSANA που ιδρύθηκε το 1946. Η CHICCO ειδικεύεται στα αξεσουάρ μωρού, ένδυση και παιχνίδια. Εξάγει τα προϊόντα της σε 170 χώρες και έχει τουλάχιστον 400 σημεία πώλησης των προίόντων της σε όλον τον κόσμο.

Chicco Για ν’ ανθίζει το χαμόγελο στα βρεφικά πρόσωπα και στους γονείς

 

Η  Chicco δεν είναι απλά μία εταιρεία. Είναι ένας οργανισμός που παρεμβαίνει με τις δράσεις και με τα προϊόντα της στην καθημερινότητα ανοίγοντας νέους δρόμους για τη φροντίδα γονιών και παιδιών, πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο, για την κοινωνική της προσφορά, για τη ευθύνη και την ευαισθησία της απέναντι στο παιδί και την οικογένεια.

 

Chicco: Πάνω από μισό αιώνα αφιερωμένη στη φροντίδα της ελληνικής οικογένειας

 

Μέλος του διεθνικού ομίλου Artsana Group, η Chicco διασυνδέεται με πλήθος εξειδικευμένων ειδικών, που γνωρίζουν βαθιά τις ανάγκες των παιδιών, της μητέρας, της οικογένειας.

Συνεργάζεται με παιδιάτρους, με ειδικούς επαγγελματίες επιστήμονες της ανάπτυξης του παιδιού, με λογοθεραπευτές, ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς.

 

Το πρότυπο Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο της Chicco

 

Η Chicco έχει οργανώσει ένα από τα πιο γνωστά κέντρα παγκοσμίως για την μελέτη της βρεφικής ανάπτυξης και για την ικανοποίηση των βρεφικών αναγκών και των απαιτήσεων της μητέρας, πριν και μετά από τη γέννα.

Το Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο της Chicco εστιάζει στην παρατήρηση παιδιών ηλικίας 0-3 ετών, όπου με ειδικούς επιστήμονες αναπτύσσει ερευνητικά και μελετητικά προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες της πιο κρίσιμης στιγμής για την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Βασίζεται στη συνεργασία επιστημόνων από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, στην επαφή και στο διάλογο με τους γονείς, αλλά και στην μελέτη των αναγκών, που προκύπτουν σε κάθε βήμα της αναπτυξιακής διαδικασίας στο πρώτα χρόνια ζωής του νέου ανθρώπου και της οικογένειάς του.

 

Διακρίσεις και αναγνώριση

 

Η Chicco έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία από παγκόσμιους οργανισμούς, για την ευθύνη, την μελέτη και το σχεδιασμό μιας σειράς προγραμμάτων, με τα οποία ανέδειξε έμπρακτα ένα άλλο εταιρικό μοντέλο, εστιασμένο την κοινωνική ευθύνη και την πραγματική φροντίδα.

Είναι ατελείωτος ο κατάλογος των διεθνών επαίνων και βραβεύσεων κι έτσι θα αναφέρουμε μόνο ελάχιστα από τα πιο πρόσφατα, τα οποία αφορούν:

Την ειδική αναγνώριση του προγράμματος που ανέπτυξε η Chicco, «Κλείνουμε τα ιδρύματα, ας δημιουργήσουμε οικογένειες», το οποίο βραβεύτηκε από τον διεθνή οργανισμό «Φίλοι της Οικογένειας». Να αναφέρουμε εδώ ότι από την εφαρμογή του προγράμματος ξεκίνησαν να λειτουργούν πέντε νέα οικογενειακά σπίτια, ενώ αναπτύχθηκαν δραστηριότητες με σκοπό την εκπαίδευση γονέων για υιοθεσία παιδιών με δυσκολίες.

 

Να αναφέρουμε τη βράβευση από την Ένωση παιχνιδιών Νότιας Αφρικής με τη διάκριση «Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς», για το πρόγραμμα της Chicco «Πρώτα Βήματα-Στράτα Δραστηριοτήτων», όπου κριτές στην διαδικασία ήταν οι ίδιοι οι επιστήμονες της βρεφικής και παιδικής ανάπτυξης, παιδίατροι, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές και εκπαιδευτικοί.

 

Τη σημαντική αναγνώριση που προήλθε από τα Ethic Awards, για το πρόγραμμα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Chicco.

 

Την απονομή του βραβείου αλληλεγγύης Paul Harris και δεκάδες ακόμη αναγνωρίσεις, διακρίσεις και βραβεύσεις που εκτείνονται σε μεγάλο χρονικό βάθος.

 

Η Chicco δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της αναγνώρισης από γονείς, ειδικούς επιστήμονες και εξειδικευμένους οργανισμούς

 

Φημίζεται για την ασφάλεια που παρέχουν τα υλικά κατασκευής παιχνιδιών και βρεφικών αξεσουάρ.

Οι δημιουργίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των βρεφικών και μητρικών αναγκών.

Ξεκινούν από την παραγωγή βρεφικών επίπλων, παιχνιδιών, καροτσάκια, παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων, για να φτάσει να καλύψει τις σωματικές και άλλες ειδικές ανάγκες της μητέρας και της οικογένειας στην προγεννητική περίοδο, αλλά και στην περίοδο μετά από τη γέννα.

 

Τα προϊόντα της Chicco

 

Η Chicco παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα για τη μητέρα με ειδικά καλλυντικά για την πρόληψη των ραγάδων, τη σύσφιξη του σώματος, αλλά και με τη δημιουργία ειδικών εσώρουχων που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες του οργανισμού της στις μέρες που θα χρειαστεί να βρεθεί στο μαιευτήριο.

Παρέχει ειδικά αξεσουάρ και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διάφορες φάσεις της βρεφικής ανάπτυξης και στις ιδιαιτερότητές τους. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει λύσεις με ειδικά προϊόντα για τον μητρικό θηλασμό, καθώς και για την περίοδο του απογαλακτισμού.

 

Δημιουργεί ειδικές πιπίλες και κρίκους οδοντοφυΐας.

 

Η Chicco διαθέτει μια μεγάλη σειρά προϊόντων για το σπίτι, για τον ύπνο του μωρού και την ασφάλειά του, βρεφικές πάνες, ασφαλή αξεσουάρ για το παιχνίδι και την ανάπαυσή του.

 

Παρέχει ολοκληρωμένες σειρές βρεφικών καλλυντικών, που είναι υποαλλεργικά και κλινικά ελεγμένα, χωρίς parabens, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα ώστε να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες δερματικής αλλεργικής αντίδρασης.

 

Ειδικές βρεφικές πάνες σχεδιασμένες να ακολουθούν και να ικανοποιούν τις ανάγκες του βρέφους σε κάθε φάση ανάπτυξης χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο στα παιδιά.

 

Η Chicco προσφέρει σειρές από προϊόντα βρεφικής υγιεινής και φροντίδας, ειδικά μελετημένα βρεφικά απορρυπαντικά, αξεσουάρ για υγιεινό και ασφαλή περίπατο, προστατευτικά γυαλιά ηλίου, ειδικά καθίσματα αυτοκινήτου, ατέλειωτες σειρές παιχνιδιών, που είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την ανάπτυξή των ικανοτήτων του, καθώς και βρεφικά ενδύματα και ρουχαλάκια.