16433 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 16433 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

5Clean

Προϊοντα 5Clean

2 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία 5Clean

Η 5CLEAN μέσα από την συνεχή και μακρόχρονη εμπειρία της στη βιομηχανία καθαρισμού, αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η καινοτομία της έγκειται σ την ανάπτυξη παράλληλων δικτύων και στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, εξοπλισμένων με προηγμένες τεχνολογίες και βασισμένες σε οικολογικά Microsplitting-Allerg STOP προϊόντα.

Μέσω του δικτύου της προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών, μοκετών και σαλονιών αυτοκινήτων με την εγγύηση των αναγνωρισμένων παγκόσμιων τεχνολογιών .

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, σε όλες τις άμεσες και μελλοντικές ανάγκες καθαρισμού των πελατών μας.


Απόλυτα εναρμονισμένοι με την παγκόσμια κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση για ένα πεντακάθαρο περιβάλλον.
            

Η Μεθοδολογία ακολουθεί τα παρακάτω βήματα για ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και ασφαλές αποτέλεσμα.
 

 1. Παραλαβή
  Κατά την παραλαβή έχουμε την δυνατότητα να σας ενημερώσουμε αναλυτικά, τόσο για τον βαθμό δυσκολίας των λεκέδων, όσο και για την όποια ιδιαιτερότητα ή ευαισθησία έχουν τα προς καθαρισμό τα είδη σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε, την αξία του καθαρισμού και τον χρόνο παράδοσης.
 2. Microsplitting (Μικροδιάσπαση)
  Τι είναι το Microsplitting: Σύστημα τοπικής αφαίρεσης λεκέδων και κηλίδων. Όλοι οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των δικτύων μας, είναι εκπαιδευμένοι να ξεχωρίζουν όλους τους τύπους των διάφορων ρύπων (υδατικοί, λιπαροί, χρωστικοί, κ.τ.λ.) και ανάλογα με την ποιότητα των ινών του είδους προς καθαρισμό, ακολουθείται η εκάστοτε συνιστώμενη μέθοδος καθαρισμού, με την προηγμένη οικολογική τεχνολογία καθαρισμού, μικροδιάσπαση (microsplitting) η οποία διασπά τα μόρια των ρύπων σε εκατομμύρια άτομα χωρίς απορρυπαντικά, τασιενεργά σαπούνια, διαλύτες, ένζυμα, χλώρια κ.α.
 3. Στεγνό ή Υγρό καθάρισμα
  Ανάλογα με την ποιότητα του προς καθαρισμού υφάσματος, ακολουθείται διαφορετική διαδικασία καθαρισμού (υγρού ή στεγνού για τα πολύ ευαίσθητα) ώστε να έχουμε ένα άριστο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
 4. Σιδέρωμα
  Χειροποίητη φροντίδα σιδερώματος σε κάθε σας ρούχο. Στην εταιρεία μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο τελικό φινίρισμα των ρούχων, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα ατσαλάκωτο ρούχο σε κάθε παραλαβή.
 5. Παράδοση
  100% πεντακάθαρο αποτέλεσμα! Εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα, για αυτό πάντα κοιτάμε τον πελάτη μας στα μάτια.
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr