Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Καύση Λίπους

69 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα συμπληρώματα αδυνατίσματος που διατίθενται στην αγορά μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για την απώλεια λίπους. Η βασική προϋπόθεση για την απώλεια βάρους είναι ένας υγιής τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή, σωματική άσκηση και υγιείς συνήθειες.

Ορισμένα από τα συμπληρώματα αδυνατίσματος που συχνά αναφέρονται περιλαμβάνουν:

  • Πρωτεΐνες: Οι πρωτεΐνες μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της αίσθησης κορεσμού και στη διατήρηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους. Μπορείτε να τις πάρετε σε μορφή σκόνης, μπάρας ή συμπληρώματος.
  • Καφεΐνη: Η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει τη μεταβολική δραστηριότητα και να βοηθήσει στην καύση λίπους. Μπορείτε να την πάρετε σε μορφή συμπληρώματος, από τον καφέ ή το τσάι.
  • Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι περιέχει καταπραϋντικά συστατικά που ονομάζονται καταναλωτές λίπους. Μπορείτε να το πάρετε σε μορφή συμπληρώματος ή από φυσικό πράσινο τσάι.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα αδυνατίσματος, συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή έναν ειδικό διατροφής, καθώς μπορεί να υπάρχουν αντενδείξεις ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα ή συνθήκες υγείας που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επίσης, θυμηθείτε ότι τα συμπληρώματα δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και υγιείς συνήθειες.