Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Χρώμιο

Tο χρώμιο είναι απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία της ινσουλίνης και συνιστάται η καθημερινή λήψη 50 έως 100 μικρογραμμαρίων χρωμίου για τη σωστή διατροφή. Η άσκηση και η υψηλή κατανάλωση ζάχαρης αυξάνουν τις ανάγκες του οργανισμού σε χρώμιο. Η έλλειψη χρωμίου από τη διατροφή προκαλεί πολλά προβλήματα σχετικά με τον έλεγχο βάρους, την ενέργεια και τη μυϊκή ανάπτυξη. Ένας άλλος λόγος για την πρόσληψη χρωμίου από τη διατροφή είναι ότι παρέχει στον οργανισμό μεγαλύτερη μυϊκή μάζα, ενώ παράλληλα συντελεί στη χρησιμοποίηση των υδατανθράκων για την παραγωγή ενέργειας, ώστε να μην αποθηκεύονται στον οργανισμό με τη μορφή λίπους.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.