Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Ιώδιο

Ιώδιο: Όλοι γνωρίζουν ότι ο θυρεοειδής αδένας χρειάζεται ιώδιο για να δημιουργήσει τις θυρεοειδικές ορμόνες. Το ιώδιο (iodine) είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο των ορµονών του θυρεοειδούς αδένα, της θυροξίνη (Τ4) και της τριιωδοθυρονίνη (Τ3), οι οποίες παίζουν κεντρικό ρόλο στη σωματική ανάπτυξη (η θυροξίνη  υπερισχύει ποσοτικά αλλά η τριιωδοθυρονίνη είναι πιο ενεργή). Η έλλειψη ιωδίου ειδικά για τις εγκύους, τα βρέφη, τα νήπια και τα νεαρά παιδιά, μπορεί να προκαλέσει μέχρι μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη και νοητική υστέρηση.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.