Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Ιώδιο

6 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Ιώδιο: Όλοι γνωρίζουν ότι ο θυρεοειδής αδένας χρειάζεται ιώδιο για να δημιουργήσει τις θυρεοειδικές ορμόνες. Το ιώδιο (iodine) είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο των ορµονών του θυρεοειδούς αδένα, της θυροξίνη (Τ4) και της τριιωδοθυρονίνη (Τ3), οι οποίες παίζουν κεντρικό ρόλο στη σωματική ανάπτυξη (η θυροξίνη  υπερισχύει ποσοτικά αλλά η τριιωδοθυρονίνη είναι πιο ενεργή). Η έλλειψη ιωδίου ειδικά για τις εγκύους, τα βρέφη, τα νήπια και τα νεαρά παιδιά, μπορεί να προκαλέσει μέχρι μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη και νοητική υστέρηση.

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.