Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Vitabiotics

Παρουσίαση Vitabiotics

Η Ενδυνάμωση της υγιούς διαβίωσης μέσω της καινοτομίας στην διατροφική υγειονομική περίθαλψη.

Η Vitabiotics είναι μια βρετανική εταιρεία που δεσμεύεται για την ανθρώπινη υγεία και την έρευνα και κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα φροντίδας υγείας για πάνω από 40 χρόνια. Με έδρα το Λονδίνο, η Vitabiotics έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων πρωτοπορώντας στις επιστημονικές εξελίξεις σε βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής και της υγείας των γυναικών.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και την διατήρηση του ανθρώπινου σώματος στη φυσική του κατάσταση, κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη εμπεριστατωμένη έρευνα παράγοντας προιόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα φαρμακευτικής.

Η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχία της Vitabiotics. Αυτό σημαίνει την διατήρησή μας μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο της διεθνούς έρευνας παραμένοντας πιστοί και με σεβασμό στις ειδικές ανάγκες των καταναλωτών.

Γιατί να επιλέξετε Vitabiotics

Αποτελεί δέσμευση για την Vitabiotics οι εξελίξεις των τελευταίων επιστημονικών ερευνών να έχουν αποτελεσματική εφαρμογή στα προϊόντα, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα και ασφαλή για την υγεία των καταναλωτών. Η Vitabiotics εγγυάται τις υψηλότερες τεχνολογικές δεξιότητες και αφοσίωση στην τελειότητα.

Η Vitabiotics είναι υπερήφανη που κατέχει στο δυναμικό της για 18 συναπτά έτη έναν παγκοσμίου φήμης και διακεκριμένο επιστήμονα, τον καθηγητή Arnold Μπέκετ. Ο καθηγητής Μπέκετ πρωτοπόρος στην καινοτομία των Vitabiotics προϊόντων τονίζει ότι ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα στάδια της ζωής, η φιλοσοφία για μια ισορροπημένη διατροφή αποτελεί μονόδρομο.

Οι « TIMES» έγραψαν για εμάς τον Φεβρουάριο 2010

"....Ο πρωτοπόρος των φαρμάκων δοκιμάζεται στον αθλητισμό ... ήταν η συμβολή του Μπέκετ στο ντόπινγκ που τον διατήρησε επί 25 χρόνια μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ... ήταν ο Μπέκετ... που μαζί με τον ιδρυτή και πρόεδρο, ο Δρ Kartar Lalvani (πρώην μαθητής του) που από κοινού εργάστηκαν για πρωτοποριακές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης πολλών από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φαρμακευτικά προϊόντα διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου .... "