Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Vencil

Παρουσίαση Vencil

Vencil: Η Επανάσταση στη Φροντίδα του Δέρματος και των Μαλλιών

Η Vencil αναδεικνύεται σε μία κορυφαία επιλογή στον χώρο της δερματολογικής φροντίδας και της περιποίησης των μαλλιών, προσφέροντας μια εκτενή γκάμα προϊόντων που καλύπτει μια πληθώρα αναγκών. Μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων προϊόντων της συγκαταλέγεται η κρέμα Vencil Azemax, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τη θεραπεία της ακμής και των σπυριών. Αυτό το προϊόν δείχνει την εμβάθυνση της εταιρείας στη δερματολογική επιστήμη, συνδυάζοντας δραστικά συστατικά όπως το οξύ αζελαϊκό, το σαλικυλικό οξύ, το υαλουρονικό οξύ, καθώς και εκχύλισμα από το φρούτο της αννόνας για αποτελεσματική θεραπεία και φροντίδα​​.

Η Vencil προσφέρει επίσης προϊόντα για διάφορες ανάγκες φροντίδας, όπως η φροντίδα του προσώπου, του σώματος, του λαιμού, των ματιών, καθώς και λύσεις για τα λιπαρά, τα ξηρά, τα μικτά, τα κανονικά και τα ευαίσθητα δέρματα. Αποτελούν έτσι μια ολοκληρωμένη πρόταση για την προσωπική φροντίδα, απευθυνόμενη σε ένα ευρύ φάσμα τύπων δέρματος και μαλλιών, προσφέροντας λύσεις που ενισχύουν την υγεία και την ομορφιά τους​​.

Η φιλοσοφία της Vencil εστιάζει στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με βάση την επιστήμη και την καινοτομία, υιοθετώντας μια προσέγγιση που εξυπηρετεί τις ανάγκες σύγχρονων καταναλωτών που αναζητούν αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα φροντίδας. Είτε πρόκειται για τη μάχη ενάντια στην ακμή, την ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας ή την ενίσχυση της υγείας των μαλλιών, η Vencil διαθέτει την εμπειρία και τα προϊόντα για να καλύψει κάθε ανάγκη.