Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Treaclemoon

Παρουσίαση Treaclemoon

πιστεύουμε σε... ακομπλεξάριστη ομορφιά για εσάς και τον πλανήτη μας
Να θυμάστε πάντα ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινά από την καρδιά... οι υπέροχες συνταγές μας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για το δέρμα, το χαμόγελό σας και τον πλανήτη σας!  Είμαστε περήφανοι που συγκεντρώνουμε τρελά, γεμάτα ηλιοφάνεια, πολυτελή και αξέχαστα αρωματικά προϊόντα. Τα τελευταία 15 χρόνια απολαύσαμε ένα πολύχρωμο,ταξίδι ανάπτυξης μακριά και ευρέως. Όλα όσα μαθαίνουμε μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στο να βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε την περιποίηση του δέρματος όσο πιο χαρούμενη και βιώσιμη γίνεται.

μας νοιάζει... την κοινωνική μας ευθύνη
Ως ομάδα είμαστε συχνά πολύ ανόητοι και αποφεύγουμε να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες με δημιουργικούς τρόπους, αλλά είμαστε επίσης πολύ σοβαροί για πράγματα που έχουν σημασία. Θέλουμε η επωνυμία μας να γιορτάζει και να υποστηρίζει όπου μπορούμε, την ατομικότητα για όλες τις ηλικίες, τα φύλα και τη φυλή. Ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την κοινωνική μας ευθύνη και προσπαθούμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της αλλαγής εντός των παραμέτρων του κλάδου.