Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Tonotil

Παρουσίαση Tonotil

Η σωματική και η πνευματική κούραση της καθημερινότητας, εξαντλούν τον οργανισμό. Όταν η διατροφή μας δεν είναι ισσοροπημένη, η αθλητική δραστηριότητα είναι έντονη, τότε πρέπει να κάνουμε άμεσα για να τον τονώσουμε. Τα συμπληρώματα TONOTIL είναι για όλες τις ηλικίες. Κατάλληλα για την τόνωση του οργανισμού. Έχουν έξυπνες συσκευασίες και ωραία γεύση.

Tonotil:Ενδυναμώνει και ισχυροποιεί τον οργανισμό

 

Οι σειρές συμπληρωμάτων διατροφής του Tonotil παρέχουν την αναγκαία τόνωση και ενίσχυση στον ανθρώπινο οργανισμό, σε περιόδους όπου καταβάλλεται έντονη σωματική, ψυχολογική και πνευματική προσπάθεια με αποτέλεσμα τη γενικότερη κόπωση.

Είναι εξαιρετικά ενισχυτικά για τον οργανισμό σε περιόδους εξετάσεων, για παράδειγμα, ή γενικότερα σε φάσεις της ζωής, όπου χρειάζεται να καταβληθεί μεγαλύτερος κόπος, από ό,τι συνήθως, ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι που θέλουμε να φέρουμε σε πέρας.

Από την άλλη πλευρά η αξιοποίηση των προϊόντων της σειράς Tonotil έχει και προληπτική αξία, καθώς προστατεύει και κρατά στα αναγκαία επίπεδα την ενέργεια του οργανισμού, γεγονός με ιδιαίτερη σημασία σε συνθήκες ζωής, οι οποίες επιβάλλουν συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα.

 

Tonotil: εξειδικευμένη φροντίδα για κάθε ηλικία και εποχή

 

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα είναι πολύτιμος σύμμαχος του οργανισμού σε φάσεις όπου υπάρχει έντονη σωματική, πνευματική και ψυχική κόπωση. Συμβάλλει στην επιτυχή ανάρρωση του οργανισμού έπειτα από κάποια εγχείριση ή την καταπόνηση από μία ασθένεια, όπου έχουν αδυνατίσει οι αντοχές μας.

Μπορεί να αποτελέσει το αντίβαρο στην κακή διατροφή, αλλά και ένα όπλο στις «μάχες» της εξεταστικής περιόδου για μαθητές και φοιτητές, όπως επίσης και για ανθρώπους που αθλούνται ή γυμνάζονται συστηματικά.

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες – από 10 ετών και άνω – δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις. Είναι τελείως αβλαβές. Ουσιαστικά ενισχύει τα συστατικά των κυττάρων που παρουσιάζουν ανεπάρκειες και δεν τα επιβαρύνει με χημικές, μη φυσικές, ουσίες.

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και του εγκεφάλου. Δρα ως μια ακόμα πηγή απ’ όπου αντλεί ενέργεια ο άνθρωπος, καθώς προάγει τη σύνθεση των πρωτεϊνών.

Το TonotilPlus περιέχει καρνιτίνη και 4 αμινοξέα.

Έχει ακριβώς την ίδια δράση με το συμπλήρωμα που προαναφέραμε, με μία όμως κρίσιμη προσθήκη. Η καρνιτίνη είναι μία από τις χρησιμότερες ουσίες για τον οργανισμό. Βρίσκεται κυρίως στο μυϊκό σύστημα και συμβάλλει στην παραγωγή της ενέργειας. Επειδή όμως το ποσοστό της εξαρτάται από την ποιότητα και το είδος της διατροφής μας, μπορεί να βρίσκεται σε μειωμένη ποσότητα με συνέπεια την όχι καλή ενεργειακή απόδοση του οργανισμού.

 

Ασφάλεια και Ενέργεια για τον άνθρωπο, με Tonotil

 

Τα συμπληρώματα διατροφής Tonotil μπορούν να ληφθούν με ασφάλεια από έγκυες γυναίκες σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης.

Η ημερήσια δοσολογία που συνιστάται είναι 1 φιαλίδιο πριν από το πρόγευμα, για ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών.

Δεν αναφέρονται αλλεργικές αντιδράσεις, παρά μόνο στην περίπτωση όπου υπάρχει διαπιστωμένη αλλεργική ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση με οποιοδήποτε προϊόν.

 

Tonotil: Προσιτό και αποτελεσματικό

 

Τα προϊόντα της σειράς Tonotil συνδυάζουν την προσιτή τιμή με την ποιοτική και ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν εγγύηση αποτελεσματικότητας και ταχείας τόνωσης ενός καταπονημένου οργανισμού.

Ιδιαίτερα σήμερα που ο σύγχρονος τρόπος ζωής και διατροφής δεν βοηθά στην αναζωογόνηση και στον ενεργειακό ανεφοδιασμό, είναι απαραίτητο το εστιασμένο συμπλήρωμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και με τα στοιχεία που έχει ανάγκη το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή μας.

Ολόκληρο το ανθρώπινο σύστημα χρειάζεται την αναγκαία τόνωση και ενέργεια, ώστε να ανταποκρίνεται στις πολυσύνθετες απαιτήσεις της ζωής και της καθημερινότητας.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους τα προϊόντα της σειράς Tonotil απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου παρέχοντας τα απαραίτητα ενεργειακά εφόδια. Με τη χρήση και το συστηματικό εφοδιασμό του οργανισμού με τα συμπληρώματα Tonotil γίνεται εφικτή η βελτίωση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του οργανισμού, καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ευεξία και την αρμονική, ισορροπημένη, ανάπτυξη και λειτουργία  του.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.