24646 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24646 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Tonotil Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Tonotil

Πληροφορίες για την εταιρεία Tonotil Σελίδα 1 από 1

Η σωματική και η πνευματική κούραση της καθημερινότητας, εξαντλούν τον οργανισμό. Όταν η διατροφή μας δεν είναι ισσοροπημένη, η αθλητική δραστηριότητα είναι έντονη, τότε πρέπει να κάνουμε άμεσα για να τον τονώσουμε. Τα συμπληρώματα TONOTIL είναι για όλες τις ηλικίες. Κατάλληλα για την τόνωση του οργανισμού. Έχουν έξυπνες συσκευασίες και ωραία γεύση.

Tonotil:Ενδυναμώνει και ισχυροποιεί τον οργανισμό

 

Οι σειρές συμπληρωμάτων διατροφής του Tonotil παρέχουν την αναγκαία τόνωση και ενίσχυση στον ανθρώπινο οργανισμό, σε περιόδους όπου καταβάλλεται έντονη σωματική, ψυχολογική και πνευματική προσπάθεια με αποτέλεσμα τη γενικότερη κόπωση.

Είναι εξαιρετικά ενισχυτικά για τον οργανισμό σε περιόδους εξετάσεων, για παράδειγμα, ή γενικότερα σε φάσεις της ζωής, όπου χρειάζεται να καταβληθεί μεγαλύτερος κόπος, από ό,τι συνήθως, ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι που θέλουμε να φέρουμε σε πέρας.

Από την άλλη πλευρά η αξιοποίηση των προϊόντων της σειράς Tonotil έχει και προληπτική αξία, καθώς προστατεύει και κρατά στα αναγκαία επίπεδα την ενέργεια του οργανισμού, γεγονός με ιδιαίτερη σημασία σε συνθήκες ζωής, οι οποίες επιβάλλουν συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα.

 

Tonotil: εξειδικευμένη φροντίδα για κάθε ηλικία και εποχή

 

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα είναι πολύτιμος σύμμαχος του οργανισμού σε φάσεις όπου υπάρχει έντονη σωματική, πνευματική και ψυχική κόπωση. Συμβάλλει στην επιτυχή ανάρρωση του οργανισμού έπειτα από κάποια εγχείριση ή την καταπόνηση από μία ασθένεια, όπου έχουν αδυνατίσει οι αντοχές μας.

Μπορεί να αποτελέσει το αντίβαρο στην κακή διατροφή, αλλά και ένα όπλο στις «μάχες» της εξεταστικής περιόδου για μαθητές και φοιτητές, όπως επίσης και για ανθρώπους που αθλούνται ή γυμνάζονται συστηματικά.

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες – από 10 ετών και άνω – δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις. Είναι τελείως αβλαβές. Ουσιαστικά ενισχύει τα συστατικά των κυττάρων που παρουσιάζουν ανεπάρκειες και δεν τα επιβαρύνει με χημικές, μη φυσικές, ουσίες.

Το Tonotil με 4 Αμινοξέα βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και του εγκεφάλου. Δρα ως μια ακόμα πηγή απ’ όπου αντλεί ενέργεια ο άνθρωπος, καθώς προάγει τη σύνθεση των πρωτεϊνών.

Το TonotilPlus περιέχει καρνιτίνη και 4 αμινοξέα.

Έχει ακριβώς την ίδια δράση με το συμπλήρωμα που προαναφέραμε, με μία όμως κρίσιμη προσθήκη. Η καρνιτίνη είναι μία από τις χρησιμότερες ουσίες για τον οργανισμό. Βρίσκεται κυρίως στο μυϊκό σύστημα και συμβάλλει στην παραγωγή της ενέργειας. Επειδή όμως το ποσοστό της εξαρτάται από την ποιότητα και το είδος της διατροφής μας, μπορεί να βρίσκεται σε μειωμένη ποσότητα με συνέπεια την όχι καλή ενεργειακή απόδοση του οργανισμού.

 

Ασφάλεια και Ενέργεια για τον άνθρωπο, με Tonotil

 

Τα συμπληρώματα διατροφής Tonotil μπορούν να ληφθούν με ασφάλεια από έγκυες γυναίκες σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης.

Η ημερήσια δοσολογία που συνιστάται είναι 1 φιαλίδιο πριν από το πρόγευμα, για ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών.

Δεν αναφέρονται αλλεργικές αντιδράσεις, παρά μόνο στην περίπτωση όπου υπάρχει διαπιστωμένη αλλεργική ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση με οποιοδήποτε προϊόν.

 

Tonotil: Προσιτό και αποτελεσματικό

 

Τα προϊόντα της σειράς Tonotil συνδυάζουν την προσιτή τιμή με την ποιοτική και ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν εγγύηση αποτελεσματικότητας και ταχείας τόνωσης ενός καταπονημένου οργανισμού.

Ιδιαίτερα σήμερα που ο σύγχρονος τρόπος ζωής και διατροφής δεν βοηθά στην αναζωογόνηση και στον ενεργειακό ανεφοδιασμό, είναι απαραίτητο το εστιασμένο συμπλήρωμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και με τα στοιχεία που έχει ανάγκη το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή μας.

Ολόκληρο το ανθρώπινο σύστημα χρειάζεται την αναγκαία τόνωση και ενέργεια, ώστε να ανταποκρίνεται στις πολυσύνθετες απαιτήσεις της ζωής και της καθημερινότητας.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους τα προϊόντα της σειράς Tonotil απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου παρέχοντας τα απαραίτητα ενεργειακά εφόδια. Με τη χρήση και το συστηματικό εφοδιασμό του οργανισμού με τα συμπληρώματα Tonotil γίνεται εφικτή η βελτίωση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του οργανισμού, καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ευεξία και την αρμονική, ισορροπημένη, ανάπτυξη και λειτουργία  του.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr