Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Tommee Tippee

Παρουσίαση Tommee Tippee

Η Ιστορία της Tommee Tippee: Από την Καλιφόρνια στην Καρδιά των Οικογενειών Παγκοσμίως

Η Tommee Tippee, μια μάρκα που έχει αφήσει το στίγμα της στον τομέα της φροντίδας βρεφών και παιδιών, ξεκίνησε το ταξίδι της πάνω από ένα αιώνα πριν, με μια απλή αλλά επαναστατική ιδέα στην Καλιφόρνια. Τρεις επιχειρηματίες αδελφοί εμπνεύστηκαν να δημιουργήσουν ένα ποτήρι για βρέφη που δεν θα ανατρεπόταν εύκολα, με βάρος στη βάση του, και το ονόμασαν Tommee, προς τιμήν του οικογενειακού σκύλου. Το 1965, η εταιρεία ξεκίνησε επίσημα την παραγωγή και πώληση του προϊόντος, καθώς ένας Βρετανός επιχειρηματίας ενθουσιάστηκε με την ιδέα και επένδυσε στην εταιρεία​ ​.

Μέσα από τις δεκαετίες, η Tommee Tippee εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια μάρκα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων φροντίδας για βρέφη και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων μπιμπερό, πιπίλες, στεριλιζατέρ, και πολλά άλλα. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την καινοτομία και την ποιότητά τους, σχεδιασμένα με σκοπό να καθιστούν τη ζωή των γονιών πιο εύκολη και τη φροντίδα των παιδιών πιο αποτελεσματική. Με μια ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1940, η εταιρεία αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις κορυφαίες στον κλάδο της φροντίδας παιδιών, με παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο​ ​.

Οι δεκαετίες εμπειρίας και η αφοσίωση στην καινοτομία έχουν επιτρέψει στη Tommee Tippee να αναπτύξει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις των σύγχρονων γονιών, προσφέροντας λύσεις για την τροφή, τον ύπνο, την αλλαγή και τη γενικότερη φροντίδα του μωρού. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι κάθε οικογένεια είναι μοναδική και έτσι, δίνει έμφαση στη δημιουργία προϊόντων που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των γονιών σε όλο τον κόσμο.