Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Thea

Παρουσίαση Thea

Η Thea Pharmaceuticals είναι μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή οφθαλμικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1994 στη Γαλλία, η εταιρεία έχει επεκταθεί παγκοσμίως και τώρα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες.

Η Thea Pharmaceuticals είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της υγείας των ματιών και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τη θεραπεία διαφόρων οφθαλμικών παθήσεων, όπως το σύνδρομο ξηροφθαλμίας, το γλαύκωμα και οι αλλεργίες. Η σειρά προϊόντων τους περιλαμβάνει οφθαλμικές σταγόνες, αλοιφές, τζελ και συμπληρώματα, τα οποία είναι όλα αυστηρά ελεγμένα και σχεδιασμένα για να παρέχουν αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις για τη φροντίδα των ματιών.

Η δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες προόδους στην οφθαλμολογία, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής οφθαλμικών σταγόνων χωρίς συντηρητικά και της ανάπτυξης νέων συστημάτων χορήγησης φαρμάκων. Οι προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης της Thea Pharmaceuticals επικεντρώνονται στην εύρεση νέων λύσεων για τη βελτίωση της όρασης και της ποιότητας ζωής για άτομα με οφθαλμικές παθήσεις.

H Théa είναι αφοσιωμένη στην οφθαλμολογία, καινοτομώντας και προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα οφθαλμολογικών σκευασμάτων χωρίς συντηρητικά.

Η προτεραιότητα της είναι η αποτελεσματική και ασφαλής θεραπεία όλων των οφθαλμολογικών παθήσεων.