Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Thank You Farmer

Η Φιλοσοφία της Thank You Farmer

Η Thank You Farmer είναι μια κορεατική εταιρεία καλλυντικών που αντλεί την έμπνευσή της από την αγνότητα και την ειλικρίνεια των αγροτών. Με βαθιά ριζωμένη την αξία της έντιμης εργασίας και της στενής σχέσης με τη φύση, η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα που ενισχύουν την ουσία της επιδερμίδας. Προσφέρει μια σειρά προϊόντων που δεν βασίζονται μόνο στην τύχη αλλά στην επιστημονική έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών, υποσχόμενη αληθινή ομορφιά που λάμπει με τον χρόνο​.

Προϊόντα και Αρχές

Η γκάμα των προϊόντων της Thank You Farmer περιλαμβάνει εξειδικευμένες σειρές όπως τη σειρά αντηλιακών Thank you farmer Sun Project με το Thank you farmer sunscreen  για προστασία από τον ήλιο, το Rice Pure για ενυδάτωση και φροντίδα, καθώς και το Phyto Relieful για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η εταιρεία ακολουθεί τρεις κύριες αρχές στην ανάπτυξη των προϊόντων της: την ειλικρίνεια, την επιμέλεια και την ευγνωμοσύνη προς τη φύση, δείχνοντας τον δρόμο για μια αληθινή εσωτερική ομορφιά​.

Δέσμευση στην Ποιότητα και τη Φύση

Η Cult Beauty αναγνωρίζει την Thank You Farmer για τη χρήση φυσικών, αγροτικών συστατικών για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος και την καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης των κυττάρων. Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν συσσωρευτικά οφέλη, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα του δέρματος και ενισχύοντας τις φυσικές του άμυνες. Η φιλοσοφία τους εστιάζει στην απλότητα και στην αλήθεια των προϊόντων φροντίδας του δέρματος για τη σύγχρονη γυναίκα με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης​.