Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Target Pharma

Παρουσίαση Target Pharma

Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. Με τις σειρές HYDROVIT, HYDROVIT Baby, BIOTRIN και VITAFRESH διαθέτει προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματοςανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενήλικων και παιδιών. Παράλληλα, η TARGET PHARMA συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο των γενοσήμων φαρμάκων, καλύπτοντας μια διευρυμένη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ιατρικών ειδικοτήτων.

Ιστορικά για Target Pharma

Ιδρυτής της εταιρίας TARGET PHARMA είναι ο Θ. Γ. Τσαλίκης .  

Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες δεν άργησαν να φανούν, αφού προσετέθησαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά την εμπορική της δραστηριότητα και  επεκτάθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης στο χώρο αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες.

Το 2000 η εταιρεία απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία για την στέγαση του κέντρου διοίκησης και επέκτεινε τους αποθηκευτικούς της χώρους.

Το 2001 η TARGET PHARMA θέλοντας να επεκταθεί πλέον αυτόνομα στο δίκτυο των φαρμακείων δημιούργησε το δικό της εμπορικό τμήμα. Με την προσθήκη νέων προϊόντων στη γκάμα της επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους ιατρικής όπως Παιδίατρους, Γυναικολόγους, Αλλεργιολόγους, Γαστρεντερολόγους, Πνευμονολόγους, Παθολόγους, Ορθοπεδικούς, ΩΡΛ, Πλαστικούς Χειρουργούς, Γενικούς Ιατρούς, Ψυχιάτρους, Νευρολόγους εκτός βέβαια της κύριας ειδικότητάς της που είναι οι Δερματολόγοι.

Με μοναδικές δυνατότητες παραγωγής και εξέλιξης εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα των δερματολογικών και λοιπών προϊόντων σχεδιάζοντας  αδιάκοπα νέους στρατηγικούς στόχους.

Γιατί να επιλέξετε Target Pharma


Τα επιτεύγματα της TARGET PHARMA δεν είναι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.

Η ποιότητα αποτελεί θεμελιώδης αρχή και υπαγορεύεται από μία βαθιά συναίσθηση ευθύνης, επειδή τα προϊόντα προορίζονται για την προστασία του υπέρτατου ανθρώπινου αγαθού, της ίδιας της ζωής.  Τα προϊόντα της TARGET PHARMA παράγονται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας που διαθέτουν πρότυπα κριτήρια ποιότητας. Ακολουθώντας αυτές τις αρχές επιβεβαιώνεται η  υψηλή ποιότητα τόσο των παραγωγικών διαδικασιών που ακολουθούνται στα εργοστάσιά τους, όσο και των προϊόντων που παράγονται σε αυτά, όπως αρμόζει σε μία αξιόπιστη βιομηχανία. 

Η TARGET PHARMA έχει πιστοποιηθεί ως προς το Σχεδιασμό, Εμπορία, Αποθήκευση και Διανομή Καλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001.

Τα προϊόντα της TARGET PHARMA ελέγχονται επιπλέον από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και από εξουσιοδοτημένους οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η επιτυχία της TARGET PHARMA βασίζεται στην αποτελεσματική και ευέλικτη οργάνωσή της και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι επενδύσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο έχουν στόχο τη μεγιστοποίηση τόσο της λειτουργικότητας όσο και της αποδοτικότητας, της οργάνωσης και των υπηρεσιών που παρέχει. Επενδύει στους ανθρώπους της γιατί πιστεύει ότι αποτελούν την βασική δομή για την ανάπτυξη και την ευημερία της. Για τον λόγο αυτό υποστηρίζει συνεχώς προγράμματα επιμόρφωσης του προσωπικού της σε θέματα ποιοτικού ελέγχου, προώθηση προϊόντων και χρήση της νέας ηλεκτρονικής τεχνολογίας.
       

Η μέχρι τώρα οργάνωση και υποδομή της TARGET PHARMA διασφαλίζει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, που είναι απαραίτητη για την σύναψη ανάλογων στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών. Η πολύχρονη γνώση και εμπειρία από την ελληνική αγορά καθώς και το υψηλό επιμορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναπτύσσουν  δημιουργικά το marketing της TARGET PHARMA.

Τα τμήματα marketing και πωλήσεων της εταιρείας είναι αυτόνομα αλλά συνεργαζόμενα υπό την εμπορική διεύθυνση. Το τμήμα επιστημονικής υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό έχει την ευθύνη για το χειρισμό των θεμάτων όπως: η διενέργεια των κλινικών μελετών, η διασφάλιση της επιστημονικής ορθότητας του προωθητικού υλικού κ.α.

Η αξιοπιστία της επικοινωνίας είναι θέμα ουσίας για την TARGET PHARMA .

Για τον λόγο αυτό, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε ενέργεια και πάντα τήρηση του κώδικα δεοντολογίας των ευρωπαϊκών οδηγιών και της Ελληνικής Νομοθεσίας.