Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Supradyn

Παρουσίαση Supradyn

Ανακαλύψτε τη δύναμη της Supradyn στην καθημερινή σας ενέργεια και ανοσοποίητο

Στον κόσμο της υγείας και της ευεξίας, η Supradyn ξεχωρίζει ως ένας αξιόπιστος σύμμαχος που υπόσχεται να φέρει μια νέα διάσταση στην καθημερινή φροντίδα της υγείας σας. Με ένα εκτενές φάσμα προϊόντων που περιλαμβάνει αναβράζοντα δισκία και μαλακές κάψουλες, η Supradyn αντιπροσωπεύει την επιστημονική καινοτομία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, αποσκοπώντας στη βελτίωση της καθημερινής σας ζωής.

Ενίσχυση της Ανοσοποίητης Σας Αμυντικής Γραμμής
Το Supradyn Immunity, με τη μοναδική του σύνθεση σε Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, και Ψευδάργυρο, έρχεται ως μια ισχυρή απάντηση στην ανάγκη για ενίσχυση της ανοσοποιητικής σας λειτουργίας. Είναι γνωστό ότι αυτά τα συστατικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέροντας έτσι μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό σας.

Καταπολεμήστε την Κόπωση και Ενισχύστε την Ενέργειά σας
Από την άλλη πλευρά, το Supradyn Energy Boost είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την αναγκαία ενεργειακή φόρτιση, μειώνοντας την αίσθηση της κούρασης. Με μια πλούσια σύνθεση σε 13 Βιταμίνες, 9 Μέταλλα και το συνένζυμο Q10, το Energy Boost υποστηρίζει τις μεταβολικές διεργασίες που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, σας δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας προκλήσεις.

Η Σημασία της Βιταμίνης D στη Διατήρηση της Υγείας
Επιπροσθέτως, η Supradyn προσφέρει και το Supradyn D3, που περιέχει υψηλές δόσεις Βιταμίνης D3, βοηθώντας στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μυών και των δοντιών και στην υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία, και η επαρκής πρόσληψή της μέσω της διατροφής ή τωνσυμπληρωμάτων είναι ουσιώδης, ειδικά σε περιπτώσεις ανεπάρκειας ή αυξημένων αναγκών. Η μορφή της μαλακής κάψουλας διευκολύνει την κατάποση και εξασφαλίζει βέλτιστη απορρόφηση, ενώ η διαλυμένη βιταμίνη D σε ηλιέλαιο βελτιώνει την βιοδιαθεσιμότητα της στον οργανισμό.

Η Supradyn με τις επιστημονικά μελετημένες συνθέσεις της προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ενίσχυση της ανοσοποιητικής σας υγείας, την παραγωγή ενέργειας και την καλή κατάσταση των οστών και των μυών. Μέσα από την καθημερινή χρήση των προϊόντων Supradyn, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κόπωση, να ενισχύσετε την ανοσοποιητική σας λειτουργία και να διατηρήσετε την υγεία των οστών και των μυών σας, ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής σας.