Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Solgar

Δύο φαρμακοποιοί και ένας ολιστικός ιατρός που βλέπει τον άνθρωπο ως οντότητα και όχι μόνο καρδιά, κόκκαλα, πνευμόνια ήταν οι ιδρυτές της εταιρείας Solgar το 1947 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Το όραμά τους κοινό. Να προλαμβάνουν ασθένειες αντί για φαρμακα με βιταμίνες και μέταλλα.


 

SOLGAR: Για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου

Η SOLGAR είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής. Με πληθώρα από παγκόσμιες διακρίσεις και βραβεύσεις, μ’ ένα μεγάλο δίκτυο που αγκαλιάζει πάνω από 50 χώρε σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει αποδείξει με τα έργα και τη φιλοσοφία της ότι το όνομα SOLGAR είναι ισοδύναμο της υγείας και της ευεξίας.

Τα ποιοτικά, φυσικά, συμπληρώματα διατροφής της SOLGAR, οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα φυτικά εκχυλίσματα που παρέχει, προσφέρουν αναζωογόνηση, περιποίηση και φροντίδα στο σώμα και στο πρόσωπο, απελευθερώνουν τις κινήσεις, προστατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τα μαλλιά και συνολικά τονώνουν και δυναμώνουν την υγεία του οργανισμού.

 

Η SOLGAR υιοθετεί την ολιστική-οικολογική αντίληψη

για το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή

Γι’ αυτό και σχεδιάζει αρίστης ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, τα οποία έχουν κερδίσει την αναγνώριση από τους καταναλωτές αλλά και από τους ειδικούς της διατροφικής επιστήμης, τους γιατρούς, τους διατροφολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους υπεύθυνους στα κέντρα φυσικής διατροφής και από πολλούς ακόμα επιστήμονες διαφόρων σχετικών ειδικοτήτων.

 

Πρώτη στη καινοτομία, από το 1947, οπότε και ιδρύθηκε

Οι βάσεις της SOLGAR τέθηκαν το 1947 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και από τότε, σταδιακά, επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα 1992 τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που δημιουργεί με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον έφτασαν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια η SOLGAR δε σταματά να λανσάρει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα, επιλεγμένα με αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα, διασφαλίζοντας τις πιο υψηλές αρχές οικολογικής συνείδησης και της ολιστικής ιατρικής.

Διαθέτει τα συμπληρώματα διατροφής σε προσεκτικά επιλεγμένα και αποκλειστικά σημεία πώλησης, σε συγκεκριμένα ανεξάρτητα φαρμακεία, καθώς και σε κέντρα φυσικής διατροφής.

Διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στον κλάδο των προϊόντων διατροφής, υπερσύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες πράσινες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διεθνή  φόρουμ της διατροφικής επιστήμης και συνεργάζεται με μία μεγάλη γκάμα ειδικών.

Γι’ αυτό και παρέχει συμπληρώματα διατροφής που ισχυροποιούν τον ανθρώπινο οργανισμό μέσα σε συνθήκες ζωής που δεν διευκολύνουν την αρμονική του ανάπτυξη.

 

Οι στόχοι της SOLGAR είναι:

Ποιότητα ζωής , Ενέργεια και προστασία στον ανθρώπινο οργανισμό , Υγεία και ευεξία


Η συνολική ολιστική αντίληψη της SOLGAR για τον άνθρωπο, τη φύση, το περιβάλλον, αντικατοπτρίζεται πρώτα απ’ όλα στην ίδια της τη λειτουργία.

Η SOLGAR κάνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, απόλυτα φιλικών προς το περιβάλλον, σε όλα τα στάδια της παραγωγής διαδικασίας, της διακίνησης και της μεταφοράς των συμπληρωμάτων διατροφής. Είναι πασίγνωστα, ανάμεσα στα άλλα, τα πλήρως ανακυκλώσιμα μπουκάλια και οι φιλικές, για το περιβάλλον, συσκευασίες που αξιοποιεί.

Η παραγωγική διαδικασία στη SOLGAR γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο που ευνοεί την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ παράλληλα διεξάγεται με ειδικούς ποιοτικούς οικολογικούς ελέγχους, που συμβαδίζουν με τα πρότυπα των μεγαλύτερων και εγκυρότερων περιβαλλοντικών οργανισμών.

 

Οικολογική συνείδηση και SOLGAR είναι ταυτόσημες έννοιες

Έχει προβεί σε μαζικές δενδροφυτεύσεις πάνω από 10.000 δένδρων σε φυσικά δάση, ενώ παίρνει ενεργά μέρος και χρηματοδοτεί προγράμματα και μελέτες που αποσκοπούν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στο σεβασμό στη φύση. 

Η SOLGAR συλλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες για τα συμπληρώματα διατροφής και καταφέρνει να στέκεται πολύ ψηλά, για χρόνια, σε μία αγορά άκρως ανταγωνιστική και αναπτυσσόμενη, όπως είναι η αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

Η ολιστική της αντίληψη επηρεάζει θετικά όλο το πλαίσιο λειτουργίας της κι έτσι η SOLGAR τηρεί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα των ειδικών και των φαρμακοποιών όσο αφορά στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής.

 

Τίποτα δεν φεύγει από τη SOLGAR χωρίς τον αυστηρότερο έλεγχο

Η SOLGAR διαθέτει ειδικά και πρωτότυπα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου με τα οποία επεξεργάζεται, δοκιμάζει και εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα και τη σταθερότητα των φυσικών συστατικών των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από τη Halal Food Authority (HFA) της Μ. Βρετανίας, έναν από τους πιο μεγάλους και εγκυρότερους οργανισμούς πιστοποίησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με συγκροτημένες ομάδες επιστημονικών και τεχνικών συμβούλων να επιβλέπουν την παραγωγική διαδικασία σε κάθε βήμα της, η SOLGAR έχει πετύχει πλήθος διακρίσεων στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς της διατροφικής επιστήμης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να αναφέρουμε ότι τα τελευταία μόνο χρόνια έχει βραβευτεί με τις ανώτερες διακρίσεις κερδίζοντας το πρώτο βραβείο καλύτερων συμπληρωμάτων διατροφής πάνω από 30 φορές.

Πιο συγκεκριμένα έχει κερδίσει τις ανώτερες διακρίσεις και τα βραβεία στους κλάδους και τις κατηγορίες: καλύτερα Συμπληρώματα διατροφής για την προστασία από καρδιοαγγειακά νοσήματα, καλύτερα συμπληρώματα μετάλλου και βιταμινών, καλύτερα συμπληρώματα ομορφιάς, καλύτερο βραβείο Σούπερ τροφών και ελαίων, καλύτερα συμπληρώματα βοτάνων και φυτικών εκχυλισμάτων, καλύτερων συμπληρωμάτων προϊόντων Σόγιας,  καλύτερων συμπληρωμάτων σκόρδου, ιχθυελαίων, καλύτερων προϊόντων με Εχινάκεια, καλύτερων συμπληρωμάτων διατροφής Βιταμινών Α, Βιταμινών Β, καθώς και το βραβείο για τα καλύτερα φυσικά προϊόντα.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.